ΣΑΛΟΣ! Έβγαλε η Μέρκελ selfie με τον βομβιστή των Βρυξελλών; ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ

Τι απαντά η "πέτρα" του σκανδάλου

ΣΑΛΟΣ! Έβγαλε η Μέρκελ selfie με τον βομβιστή των Βρυξελλών; ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ

​Σάλος ξέσπασε στο διαδίκτυο από τη φωτογραφία που έχει βγάλει η Καγκελάριος της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ με έναν Σύρο πρόσφυγα, ο οποίος μοιάζει αρκετά με τον βομβιστή των Βρυξελλών.

Οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης αναρωτιόντουσαν αν πρόκειται για απλή ομοιότητα ή αν ο άνδρας με τον οποίο φωτογραφήθηκε η Μέρκελ ήταν ένας από τους μακελάρηδες των Βρυξελλών.

Σύμφωνα με τη DW, πρόκειται για απλή ομοιότητα καθώς ο Σύρος πρόσφυγας, έφτασε στη Γερμανία το Σεπτέμβριο του 2015 και από τότε κατοικεί στο σπίτι μίας οικογενείας Γερμανών στο Βερολίνο.

angela-merkel-selfie-708.jpg

anas1.jpg

anas3.jpg

merkel_532_355.jpg
Η αντίδραση του Σύρου πρόσφυγα

«Αν δεν ήταν τόσο ενοχλητικό, θα ήταν για γέλια». Αυτή ήταν η αντίδραση του Σύρου πρόσφυγα Ανάς Μονταμάνι, που είδε την selfie φωτογραφί�� του με την Άνγκελα Μέρκελ να κάνει το γύρο του διαδικτύου, με την σημείωση όμως ότι ο νεαρός άνδρας μοιάζει εξαιρετικά με τον βομβιστή των Βρυξελλών Νατζίμ Λακραουί.

Σημειώνεται ότι την φωτογραφία ανέβασε και η οργάνωση Anonymous της Γερμανίας, που έχει 2.000.000 ακολούθους.

Ο Μονταμάνι, δήλωσε στην DW ιδιαίτερα ενοχλημένος από τον συσχετισμό του με τον τρομοκράτη.

Ο 19χρονος Σύρος έφυγε από τη Δαμασκό και έφτασε στη Γερμανία τον Σεπτέμβριο του 2015. Από τις αρχές του χρόνου έχει υιοθετηθεί από οικογένεια Γερμανών και ζει στο Βερολίνο, όπου παρακολουθεί μαθήματα για να μάθει τη γερμανική γλώσσα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top