Το ΙSIS ΑΠΕΙΛΕΙ πάλι τη Δύση: "Έρχονται πικρές και σκοτεινές μέρες"

Νέο μήνυμα των τζιχαντιστών

Το ΙSIS ΑΠΕΙΛΕΙ πάλι τη Δύση: "Έρχονται πικρές και σκοτεινές μέρες"

​Ένα ηχητικό ντοκουμέντο από ραδιοφωνικό ενημερωτικό δελτίο του ISIS δόθηκε στη δημοσιότητα την Τετάρτη. Σε αυτό για ακόμη μία φορά το Ισλαμικό Κράτος αναλαμβάνει την ευθύνη για την επίθεση στις Βρυξέλλες με τον εκφωνητή σε άπταιστα γαλλικά να προειδοποιεί ότι έρχονται πικρές και σκοτεινές μέρες για την Δύση.

«Με την ευλογία του Αλλάχ, ένα μυστικός πυρήνας στρατιωτών του Χαλιφάτου στους οποίους ο Αλλάχ έδωσε δύναμη και νίκη έβαλαν στο στόχαστρο τους σταυροφόρους του Βελγίου που μάχεται το Ισλαμικό Κράτος και τους μουσουλμάνους. Ο Αλλάχ έδωσε τη νίκη στους αδελφούς μας και έβαλε το φόβο στις καρδιές των σταυροφόρων στην ίδια τους τη χώρα. Οι μαχητές του Χαλιφάτου φορώντας ζώνες με εκρηκτικά και κρατώντας τουφέκια και βόμβες έβαλαν στο στόχαστρο καλά επιλεγμένα μέρη στη βελγική πρωτεύουσα στις Βρυξέλλες, στο αεροδρόμιο Zaventem και στο σταθμό του μετρό, για να σκοτώσουν έναν μεγάλο αριθμό σταυροφόρων. Πυροδότησαν τα εκρηκτικά που κουβαλούσαν μαζί τους ανάμεσα στο πλήθος», αναφέρεται στο ηχητικό μήνυμα και προστίθεται:

«Τα αποτελέσματα: 37 νεκροί και περισσότεροι από 200 τραυματίες ανάμεσα στους πολίτες του κράτους-σταυροφόρου. Η ευλογία και η επιτυχία ανήκει στον Αλλάχ. Υποσχόμαστε σε όλα τα κράτη-σταυροφόρους που συμμάχησαν ενάντια στο Ισλαμικό Κράτος, πολύ σκοτεινές μέρες σε απάντηση της επιθετικότητας τους απέναντι στο κράτος μας. Αυτό που σας περιμένει θα είναι πιο σκληρό και πιο πικρό, εάν το επιτρέψει ο Αλλάχ. Δόξα στον Αλλάχ, που έκανε το χτύπημά μας ακριβές και μας χάρισε επιτυχία. Του ζητάμε να δεχθεί τα αδέλφια μας ως μάρτυρες».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top