Μακελειό στις Βρυξέλλες: ΈΚΡΥΒΑΝ μέσα στα ΓΑΝΤΙΑ τους πυροκροτητές και περπατούσαν ΨΥΧΡΑΙΜΟΙ

Σκόρπισαν τον θάνατο ενώ ήταν ατάραχοι

Μακελειό στις Βρυξέλλες: ΈΚΡΥΒΑΝ μέσα στα ΓΑΝΤΙΑ τους πυροκροτητές και περπατούσαν ΨΥΧΡΑΙΜΟΙ

​Στο μικροσκόπιο των βελγικών Αρχών έχει μπει η φωτογραφία- ντοκουμέντο των μακελάρηδων των Βρυξελλών από το αεροδρόμιο, λίγη ώρα πριν σκορπίσουν τον θάνατο.

Σύμφωνα, λοιπόν, με την αστυνομία οι δυο άντρες φορούν γάντια στο ένα τους χέρι και εικάζεται ότι το έκαναν γιατί είχαν κρύψει τους πυροκροτητές.

Ωστόσο, αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι το γεγονός πως περπατούν ατάραχοι, παρά το γεγονός ότι ετοιμάζονται να τινάξουν στον αέρα το αεροδρόμιο και να πάρουν τη ζωή δεκάδων αθώων ανθρώπων. Όπως ανακοίνωσε ο δήμαρχος της πόλης, οι τρομοκράτες είχαν κρύψει τις βόμβες στις βαλίτσες τους ενώ στο αεροδρόμιο έφτασαν με ταξί.

56f1600b35702a22d59ff8fa.jpg
Την ίδια στιγμή, μυστήριο παραμένει ο ρόλος του άνδρα με το καπέλο που περπατάει δίπλα τους. Για αυτό τον λόγο, οι Αρχές καλούν όσους γνωρίζουν κάτι για αυτόν να επικοινωνήσουν μαζί τους.

Και σαν να μην έφτανε η φρίκη και το αίμα που χύθηκε στις Βρυξέλλες, οι Τζιχαντιστές φαίνεται πως ήταν αποφασισμένοι και για άλλες επιθέσεις. Σύμφωνα με την Hurriyet, ένα μέλος του Ισλαμικού κράτους αιχμαλωτίστηκε στα σύνορα Τουρκίας- Συρίας. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ήταν ζωσμένος με εκρηκτικά και ήταν έτοιμος να τα πυροδοτήσει!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top