ΝΕΟ ΒΙΝΤΕΟ λίγα δευτερόλεπτα μετά την επίθεση στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών-ΝΕΚΡΟΙ στο έδαφος

ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΕΝΟ ΤΟΠΙΟ

​Ένα νέο βίντεο δημοσιεύτηκε από το τηλεοπτικό δίκτυο RTL και δε��χνει τι έγινε λίγα δευτερόλεπτα μετά τις τρεις εκρήξεις που σκόρπισαν τον θάνατο σε 14 άτομα μέχρι στιγμής στο αεροδρόμιο Ζάβεντεμ των Βρυξελλών!

Οι εικόνες πραγματικά σοκάρουν. Βομβαρδισμένο τοπίο η αίθουσα αναχωρήσεων, καρότσια μωρών και άνθρωποι νεκροί πεσμένοι στο έδαφος…

BRU10_507_355.jpg
Υπήρξαν πυροβολισμοί, ενώ ακούστηκε κάποιος να φωνάζει στα αραβικά πριν από τις τρεις εκρήξεις στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών, μεταδίδει το βελγικό πρακτορείο ειδήσεων.

Όπως μεταδίδει η ίδια πηγή, επικαλούμενη το υπουργείο Εσωτερικών του Βελγίου, το επίπεδο συναγερμού για την ασφάλεια αυξήθηκε σε όλη τη χώρα στην ανώτατη βαθμίδα 4.

Παράλληλα, οι αρχές του αεροδρομίου των Βρυξελλών διέταξαν την αναστολή όλων των προγραμματισμένων πτήσεων και προέβησαν στην εκκένωση της ευρύτερης περιοχής, σύμφωνα με τον λογαριασμό twitter του αεροδρομίου.

"Μην έρχεστε στο αεροδρόμιο - το αεροδρόμιο εκκενώνεται. Αποφύγετε την περιοχή του αεροδρομίου. Οι πτήσεις έχουν ματαιωθεί", σημειώνεται στον λογαριασμό στο Twitter.

Να σημειωθεί ότι το αεροδρόμιο των Βρυξελλών εξυπηρετεί περισσότερα από 23 εκατομμύρια επιβάτες το χρόνο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ένα ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ και μια ζώνη με ΕΚΡΗΚΤΙΚΑ βρέθηκαν στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών

«Πόλεμος» στις Βρυξέλλες: ΑΙΜΑ και ΤΡΟΜΟΣ μετά το μακελειό σε αεροδρόμιο-μετρό! Δεκάδες θύματα

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top