«Θέλω χαμόγελα. Όχι άλλο θυμό»! 6χρονη «νουθετεί» τη μαμά που τσακώθηκε με τον μπαμπά-ΒΙΝΤΕΟ

Θα σας πάρουν τα ζουμιά

Ο λαός λέει: «Από μικρό κι από τρελό μαθαίνεις την αλήθεια» κι έχει δίκιο. Απτή απόδειξη το συγκινητικό βίντεο μιας μικρούλας από τον Καναδά, που συμβουλεύει τη μαμά της να μην τσακώνεται με τον μπαμπά της.

Στο βίντεο αυτό – που δημοσίευσε η σελίδα Whocares στο Facebook- βλέπουμε ένα κοριτσάκι έξι ετών να κάθεται στη σκάλα του σπιτιού της.

Συνοφρυωμένη και εμφανώς αναστατωμένη από κάτι ετοιμάζεται να… βγάλει λόγο.

Η μαμά και ο μπαμπάς έχουν μαλώσει και η μικρή δεν θα το αφήσει να περάσει έτσι! Είναι αποφασισμένη να πει πόσο την ενοχλούν οι καβγάδες, οι φωνές, ο θυμός. Κάνει «κήρυγμα» στη μαμά, η οποία τραβάει το βίντεο. Η αφοπλιστική ειλικρίνεια και διορατικότητα αυτού του παιδιού είναι καθηλωτική.

Συγκεκριμένα, η μικρούλα λέει:

«Μαμά είσαι έτοιμη να τα βρεις ξανά με τον μπαμπά; Να ξαναγίνετε φίλοι; Δεν χρειάζεται να ανέβεις τόσο ψηλά για να κερδίσεις τη φιλία του. Κατέβα λίγο. Βάλε τα δυνατά σου. Δεν θέλω να αλλάξω μαμά και μπαμπά και δεν θέλω να μιλάτε ο ένας στον άλλον άσχημα και με κακία. Θέλω εσύ και ο μπαμπάς να ηρεμήσετε και να είστε φίλοι. Δεν θέλω να ακουστώ κακιά. Απλά θέλω όλοι να είμαστε φίλοι. Εάν εγώ μπορώ και είμαι καλή τότε μπορείτε κι εσείς. Προσπαθώ να κάνω το καλύτερο, αυτό που μου λ��ει η καρδιά μου. Θέλω όλοι να χαμογελούν. Να μην είναι θυμωμένοι. Και μαμά, μπαμπά δεν είναι δύσκολο, μπορείτε και εσείς να χαμογελάσετε. Πιστεύω ότι μπορείτε την κακία σας να την κατεβάσετε λίγο. Δεν το παίζω κακιά, δεν θέλω να σας τρομάξω. Προσπαθώ να είμαι σταθερή, προσγειωμένη, να πατάω γερά με τα πόδια στο πάτωμα. Προσπαθώ να ακούω την καρδιά μου. Οι καρδιές των ανθρώπων δεν είναι όλες ίδιες. Αν ζούμε σε ένα κόσμο κακίας τότε όλοι στο μέλλον θα γίνουν τέρατα. Πρέπει να ακούσουμε τον άνθρωπο μέσα μας, όχι το τέρας. Θέλω απλά όλοι να είμαστε καλοί μεταξύ μας. Τίποτε άλλο».


Δείτε το βίντεο της «σοφής» 6χρονης! Θα μείνετε άναυδοι… Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top