ΑΥΤΟΣ είναι ο 22χρονος που έγινε ΠΑΜΠΛΟΥΤΟΣ παίζοντας πόκερ!

Έχει περιουσία που φτάνει τα 2 εκατομμύρια δολάρια

ΑΥΤΟΣ είναι ο 22χρονος που έγινε ΠΑΜΠΛΟΥΤΟΣ παίζοντας πόκερ!

​Έχει χίπικο look, ένα μπαρόκ φουλάρι, περίεργο χτένισμα και λίγο μπανάλ μπλουζάκια.

Ο Τσάρλι Καρέλ δεν μοιάζει με τους υπόλοιπους παίκτες του Καζίνο Grosvenor Victoria του Λονδίνου. Δεν κάνει την παραμικρή γκριμάτσα όταν παίζει.

34871f1bc6.jpg

«Ένα μεγάλο μέρος του παιχνιδιού έγκειται στην ικανότητα να ελέγχεις τα συναισθήματά σου» εξηγεί ο Καρέλ στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Ο Βρετ��νός είναι 22 ετών, προέρχεται από μεσαία οικογένεια και σήμερα η περιουσία του είναι 2 εκατομμύρια δολάρια. Όλα αυτά τα λεφτά, τα έβγαλε παίζοντας μερικές παρτίδες, ενώ έχει τον τίτλο του «ανερχόμενου αστέρα» από το εξειδικευμένο site πόκερ PokerListings.com.

carrel6.jpg

«Περνάω τη ζωή μου στα ξενοδοχεία ανά τον κόσμο και το πόκερ είναι το επάγγελμά μου» δηλώνει και προσθέτει «Ποιός είμαι; Κάποιος που ενδιαφέρεται για την πολιτική, για τα θέματα ηθικής, για την ανταλλαγή ιδεών, για τη φιλοσοφία, για την οικονομία».

Ο Τσάρλι Καρέλ ήταν 12 ετών όταν έκανε την πρώτη του μεγαλειώδη εμφάνιση.
«Ο πατέρας μου έπαιζε με φίλους σε μια παμπ. Αλλά επειδή ήταν μεθυσμένος, μου έδωσε τη θέση του στο παιχνίδι και κατέληξα να τους πάρω όλα τα λεφτά», λέει.

carrel9.jpg

«Δεν είμαι πιο έξυπνος ή πονηρός από τον μέσο όρο των ανθρώπων. Έχω καλές γνώσεις στα μαθηματικά. Δεν είμαι εξαρτημένος από τα χρήματα. Το πόκερ είναι μόνο η αρχή για να ξεκινήσεις κάτι άλλο», δηλώνει.

carrel8.jpg

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top