Με την ανηψιά του ΙΚΑΝΟΠΟΙΟΥΣΕ τις ΑΝΩΜΑΛΕΣ ορέξεις του ο Χίτλερ-ΦΩΤΟ

Εκτός από μικρό πέος είχε και αρρωστημένες φαντασιώσεις

​Εκτός από μικρό πέος και έναν όρχι, φαίνεται πως είχε και ανώμαλες σεξουαλικές φαντασιώσεις ο Αδόλφος Χίτλερ, σύμφωνα με νέα στοιχεία από την έκθεση "A Psychological Analysis of Adolph Hitler: His Life and Legend" των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών.

Σύμφωνα με την εν λόγω έκθεση, ο Χίτλερ έβαζε ακόμα και την ανιψιά του Geli Raubal να ικανοποιήσει τις ορέξεις του. Από το ψυχολογικό προφίλ που κατάρτισαν κατάσκοποι των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής προκύπτει ότι ο Χίτλερ ήταν κοπρολάγνος.

Ο συντάκτης της έκθεσης Dr Walter C Langer ανακάλυψ�� τα περίεργα φετίχ του ηγέτη των Ναζί μετά τη συγκέντρωση αποδείξεων από πληροφοριοδότες. "Δεν πρέπει να υποθέσουμε ότι ο Χίτλερ ικανοποιεί συχνά την παράξενη διαστροφή του. Ασθενείς αυτού του τύπου το κάνουν σπάνια και στην περίπτωση του Χίτλερ είναι πολύ πιθανό ότι το πήγε τόσο μακριά μόνο με την ανιψιά του Geli. Η πρακτική αυτής της διαστροφής αντιπροσωπεύει απίστευτη υποβάθμιση".

8273000d0a516ce4e595993621890311.jpg
geliraubalandhitlerwikipedia.jpg
Η Geli Raubal βρέθηκε νεκρή λίγο μετά τη συμμετοχή της σε μια από αυτές τις συνεδρίες σεξ. Είχε τραύμα από το όπλο του Χίτλερ, με τις αρχές να αποδίδουν τον θάνατό της σε αυτοκτονία. Είχε όμως ομολογήσει τις φαντασιώσεις του Χίτλερ στον καλύτερό του φίλο Otto Strasser που αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τη χώρα επειδή ο Χίτλερ υποπτευόταν ότι είχε μαθευτεί το μυστικό του.

Ο Ernst Rohm, επικεφαλής των Nazi Brown Shirts, είχε επίσης επισημάνει τις σεξουαλικές του φαντασιώσεις ένα βράδυ που είχε βγει έξω. Σκοτώθηκε αργότερα τη Νύχτα των Μεγάλων Μαχαιριών, επιχείρηση εκκαθάρισης των SA ηγετών που είχαν εξοργίσει τον Χίτλερ το 1934. Η αναφορά έγινε αργότερα στο βιβλίο "The Mind Of Adolf Hitler: The Secret Wartime Report".

Στην έκθεση γίνεται επίσης λόγος στην αναφορά που είχε κάνει η ηθοποιός Renate Müller ότι μια φορά ο Χίτλερ την εί��ε αναγκάσει να τον κλωτσήσει ενώ βρισκόταν κουλουριασμένος στο πάτωμα. Είχε επίσης βρεθεί νεκρή, με τις αρχές να αποδίδουν τον θάνατό της σε αυτοκτονία.

tumblr_npbtrqc5Ol1tmsr3yo7_500.jpg

b3c91a574159a9d0438106a3119fa9fa.jpg

Πηγή: Daily Mail

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top