ΣΠΑΝΙΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Όταν η βασίλισσα Ελισάβετ έπαιζε με τον μικρό Κάρολο-ΒΙΝΤΕΟ

Το ασπρόμαυρο υλικό παρουσιάζει την Ελισάβετ στον καλύτερο ρόλο της ζωής της, αυτόν της μητέρας

Με αφορμή τη γιορτή της γυναίκας, το παλάτι του Μπάκιγχαμ έδωσε στη δημοσιότητα σπάνιο ντοκουμέντο με ανθρώπινες, ευτυχισμένες στιγμές της βασίλισσας Ελισάβετ ως νέα μαμά.

Στο βίντεο-ντοκουμέντο, φαίνεται η βασίλισσα να παίζει με τον πρωτότοκο γιο της Κάρολο, που είναι ακόμα μωρό. Η Ελισάβετ παρουσιάζεται ως μια προσιτή, «γήινη» κι αφοσιωμένη μητέρα που προτρέπει το γιο της να περπατήσει.

Υπολογίζεται πως ο Κάρολος ήταν τότε περίπου ενός έτους, ενώ η Ελισάβετ 23 ετών, καθώς το βίντεο γυρίστηκε στο Clarence House το 1949. Το βιντεάκι περιλαμβάνει ακόμα πλάνα του Καρόλου ως μικρό αγοράκι, να φορά ένα παλτό και να βγαίνει από το σπίτι.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως την κάμερα κρατά ο πατέρας του, ο δούκας του Εδιμβούργου, καθώς τόσο ο ίδιος όσο και η Ελισάβετ λατρεύουν να κινηματογραφούν οικογενειακές στιγμές.

Αποσπάσματα του βίντεο είχαν παρουσιαστεί για πρώτη φορά το 2008 σε ένα ντοκιμαντέρ αφιέρωμα για την Ελισάβετ, ενώ το 2012, στο πλαίσιο προγράμματος του BBC ο Κάρολος σχολίασε το απόσπασμα λέγοντας: «Η μητέρα μου είναι πολύ περήφανη για την οικογένειά της, από όταν ήταν νεαρή μητέρα, μέχρι τώρα που είναι γιαγιά».

Δείτε το βίντεο!
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top