ΦΡΙΚΗ! 23χρονος ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕ Έλληνα στην Αστόρια- ΔΕΙΤΕ γιατί

Πήγε να κάψει ζωντανό έναν άστεγο- Μαχαίρωσε και μια γυναίκα

ΦΡΙΚΗ! 23χρονος ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕ Έλληνα στην Αστόρια- ΔΕΙΤΕ γιατί
Τρόμο κι αποτροπιασμό προκαλούν τα όσα συνέβησαν στην Αστόρια. Τι έγινε; Ένας 23χρονος άνδρας δολοφόνησε Έλληνα ιδιοκτήτη κάβας, ενώ στη συνέχεια προσπάθησε να κάψει ζωντανό έναν άστεγο, επίσης Έλληνα ομογενή και τέλος, μαχαίρωσε μια γυναίκα!
Σύμφωνα με το newgreektv.com, ο μανιακός δολοφόνος, Τζέιμς Πάτρικ Ντίλον, έβαλε στόχο τον 55χρονο ομογενή, Γεώργιο Πατούχα, ιδιοκτήτη κάβας στην συμβολή της Steinway Street με την Astoria Boulevard, ο οποίος έχασε τελικά τη ζωή του.
Στο ίδιο σημείο βρέθηκε βαριά τραυματισμένος και με σοβαρά εγκαύματα ένας 61χρονος άστεγος, τον οποίο ο δράστης επιχείρησε να κάψει ζωντανό! Ναι, καλά διαβάσατε! Νωρίτερα, είχε μαχαιρώσει και μια 39χρονη γυναίκα, στην 36η οδό, στην Αστόρια.
τυυθτυυγθ.jpg
(Ο 23χρονος ψυχοπαθής)
Το χρονικό των φρικτών δολοφονιών
Ήταν 11:30 το πρωί όταν η αστυνομία δέχτηκε την πρώτη κλήση. Οι αρχές ενημερώθηκαν πως ο Τζέιμς Πάτρικ Ντίλον είχε επιτεθεί και είχε μαχαιρώσει μια 39χρονη γυναίκα στην διεύθυνση 25-69 36 Street στην Αστόρια. Η γυναίκα, η οποία γλίτωσε τα χειρότερα, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Mount Sinai.
Λίγες ώρες αργότερα, στις 15:09 το μεσημέρι, οι αστυνομικοί βρήκαν αιμόφυρτο στο μαγαζί του Astoria Liquors and Wines τον 55χρονο Γεώργιο Πατούχα, ο οποίος έφερε τραύμα από μαχαίρι στο λαιμό. Στον περιβάλλοντα χώρο βρισκόταν σοβαρά τραυματισμένος και ένας 61χρονος άνδρας, ο οποίος ήταν άστεγος και, σύμφωνα με άλλες πηγές, επίσης Έλληνας και φίλος του Πατούχα.
Και οι δυο μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, αλλά για τον 55χρονο Ελληνοαμερικανό, πατέρα ενός κοριτσιού, ��ταν ήδη αργά, αφού είχε υποκύψει στο τραύμα του. Μαρτυρίες θέλουν τον 55χρονο να ενεπλάκη σε διαμάχη με τον δράστη προκειμένου να προστατεύσει κάποιον άλλον.
Η ώρα της σύλληψης
Δυο αστυνομικοί εντόπισαν τον 23χρονο δράστη στην 36η οδό στην Αστόρια. Η επιχείρηση της σύλληψή του όμως αποδείχθηκε... περιπετειώδης. Ο δράστης δεν υπάκουσε στην εντολή των αστυνομικών να πετάξει το μαχαίρι και να παραδοθεί. Αντίθετα, τους έριξε σπρέι, προκαλώντας τους εγκαύματα. Τότε, άνοιξαν πυρ εναντίον του, τραυματίζοντάς τον στα πόδια. Έτσι κατάφεραν να τον συλλάβουν.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top