Τρομακτικό ΒΙΝΤΕΟ: Γλίστρησε και έπεσε μέσα σε ένα ΚΟΥΒΑ γεμάτο ΚΑΥΤΟ ΛΑΔΙ

Σπάραζε από τον πόνο η νεαρή υπάλληλος

​Τουλάχιστον σοκαριστικό είναι το βίντεο από τη Μελβούρνη της Αυστραλίας που κάνει τις τελευταίες ώρες το γύρο του διαδικτύου.

Κάμερες ασφαλείας ενός εστιατορίου γρήγορου φαγητού κατέγραψαν την τρομακτική στιγμή που μία υπάλληλος γλίστρησε και έπεσε μέσα σε έναν κουβά καυτό λάδι.

Όπως βλέπετε, η Άντζελα Μποούζα περπατούσε μέσα στην κουζίνα όταν ξαφνικά έχασε την ισορροπία της και... προσγειώθηκε μέσα στο κουβά ο οποίος περιείχε λάδι τηγανίσματος.

Η νεαρή γυναίκα πετάχτηκε από τον πόνο και άρχισε να ουρλιάζει, ενώ ένας συνάδελφός της που είδε την «καυτή» προσγείωση, την κοιτούσε σοκαρισμένος και ανήμπορος να την βοηθήσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένα από τα μηχανήματα στην κουζίνα του καταστήματος είχε χαλάσει και οι υπάλληλοι χρησιμοποιούσαν τους τελευταίους δύο μήνες τον κουβά, προκειμένου να κάνουν τη δουλειά τους.

Δυστυχώς, όμως, η γυναίκα πλήρωσε την συγκεκριμένη βλάβη με την υγεία της. Λίγη ώρα αργότερα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου της έβαλαν μοσχεύματα δέρματος τόσο στα χέρια όσο και τα πόδια.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top