ΣΠΑΡΑΖΕΙ το διαδίκτυο για τον ΞΑΦΝΙΚΟ ΘΑΝΑΤΟ δημοφιλούς ΒΡΕΦΟΥΣ 4 μηνών!

Ο χαριτωμένος πιτσιρικάς είχε γίνει viral στα social media

​Θλίψη έχει σκορπίσει στο διαδίκτυο η είδηση του ξαφνικού θανάτου του μόλις 4 μηνών Όλιβερ Τζακ Κάρτερ Λόμας, ο οποίος είχε χιλιάδες φαν.

kkkkkkkkkk.jpg
O μικρός Όλιβερ με την μητέρα του

Το χαριτωμένο βρέφος έγινε γνωστό στα social media όταν η μητέρα του Σούζαν Λόμας, «ανέβασε» μια φωτογραφία στο διαδίκτυο στην οποία ο μικρός φορούσε άσπρη περούκα και μεγάλα μαύρα γυαλιά σαν αυτά του Αμερικανού πολιτικού και Γερουσιαστή που εκπροσωπεί την πολιτεία του Βερμόντ, Μπερνάρντ «Μπέρνι» Σάντερς.

Η ομοιότητα του αυτή με τον πολιτικό έκανε τον μικρό viral και μέσα σε λίγο καιρό έγινε γνωστός ως «Μπέρνι Μπέιμπι».

2.jpg
O μικρός με τον πολιτικό

Μάλιστα ο μικρός συνάντησε τον πολιτικό -το�� οποίου υποστηρικτής είναι η κυρία Λόμας-στο Λας Βέγκας στις 14 Φεβρουαρίου.

1.jpg

Φωτογραφίες του κατέκλυζαν τα social media ενώ πολλοί γονείς έντυναν τα παιδιά τους σαν τον Μπέρνι (Babies for Bernie) ή ανέβαζαν φωτογραφίες με το διάσημο βρέφος, χρησιμοποιώντας το hashtag #BernieBaby.

Ο χαριτωμένος Όλιβερ, πέθανε στις 25 Φεβρουαρίου από το σύνδρομο του αιφνίδιου θανάτου του βρέφους (ΣΑΘΒ), όπως δήλωσε στο AP η θεία του Αναστασία Λόμας.

baby4n-1-web.jpg

Η οικογένεια του μικρού, έφτιαξε μια σελίδα που ονομάζεται GoFundMe, προκειμένου να μαζευτούν χρήματα για τα έξοδα της κηδείας του.

Μέχρι το απόγευμα της Πέμπτης είχαν συγκεντρωθεί περισσότερα από $17,000!

4.jpg
Η κηδεία θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα στο Λος Άντζελες. «Όλοι είναι ευπρόσδεκτοι» αναφέρεται στη σελίδα GoFundMe.

Τι είναι το σύνδρομο του αιφνίδιου θανάτου του βρέφους (ΣΑΘΒ)

Το σύνδρομο του αιφνίδιου θανάτου του βρέφους (ΣΑΘΒ) είναι ο θάνατος ενός βρέφους, ηλικίας κάτω των 12 μηνών το οποίο κατά τα άλλα ήταν υγιές. Για το θάνατο αυτό, δεν ανευρίσκεται καμία αιτία.

Ο θάνα��ος αυτός συμβαίνει συνήθως όταν το παιδί κοιμάται στο κρεβατάκι του. Οι περισσότερες περιπτώσεις συμβαίνουν σε παιδιά μικρότερα των 6 μηνών και κυρίως μεταξύ 1 και 4 μηνών. Επηρεάζει λίγο περισσότερο τα αγόρια παρά τα κορίτσια.

Το ΣΑΘΒ είναι η κυριότερη αιτία θανάτου σε βρέφη ηλικίας από 1 μηνός μέχρι 12 μηνών.
Για να γίνει αποδεκτή η διάγνωση αυτή σαν αιτία θανάτου του βρέφους, θα πρέπει να μη βρεθεί καμία αιτιολογία μετά από μια πλήρη διεξοδική έρευνα, που πρέπει μεταξύ άλλων να περιλαμβάνει αυτοψία, νεκροψία, εξέταση του χώρου στον οποίο συνέβη το θλιβερό γεγονός, ανασκόπηση των συμπτωμάτων και σημείων που είχε παρουσιάσει το παιδί πριν το γεγονός όπως επίσης και λεπτομερής ανάλυση όλου του ιατρικού και οικογενειακού ιστορικού του παιδιού.

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top