ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ παιχνίδι της ΜΟΙΡΑΣ: Έψαχνε την αληθινή ΜΗΤΕΡΑ της-Τελικά ήταν η πρώην συνεργάτης της

Καμιά τους δεν είχε υποψιαστεί την αλήθεια

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ παιχνίδι της ΜΟΙΡΑΣ: Έψαχνε την αληθινή ΜΗΤΕΡΑ της-Τελικά ήταν η πρώην συνεργάτης της

​Η παρακάτω ιστορία μοιάζει με σενάριο χολιγουντιανής ταινίας αλλά είναι 100% αληθινή! Η Τζένιφερ Τόμας από το Ρότσεστερ της Νέας Υόρκης ήξερα από την τρυφερή ηλικίας των τεσσάρων ετών ότι είναι υιοθετημένη.

Ωστόσο, οι πληροφορίες που είχε για την πραγματική της μητέρα ήταν ελάχιστες… Το πιο σημαντικό από όσα ήξερε ήταν ότι εκείνη ήταν από την περιοχή της το Ρότσεστερ. Από τότε που θυμάται τον εαυτό της έψαχνε τη μητέρα της…

ImageHandler.jpg
Η 40χρονη κόρη

Κοίταζε τα πρόσωπα των γυναικών προσπαθώντας να διακρίνει την παραμικρή ομοιότητα που ίσως της αποκάλυπτε την πραγματική της μητέρα. Μάλιστα, η 40χρονη πλέον γυναίκα είχε προσπαθήσει να την εντοπίσει και μέσω ίντερνετ, χωρίς ωστόσο μεγάλη επιτυχία.

Τότε απευθύνθηκε σε τηλεοπτική εκπομπή που εντοπίζει χαμένους συγγενείς. Όταν άκουσε όμως την ταυτότητα της μητέρας της έπαθε σοκ. Γιατί; Όχι μόνο είχε ξαναδεί τη μητέρα της στο παρελθόν, αλλά συνεργαζόταν κιόλας μαζί της για περίπου δύο χρόνια.

«Σοκαρίστηκα! Τόσο καιρό έψαχνα τη μητέρα μου και επί δύο χρόνια έβλεπα καθημερινά το πρόσωπο της γυναίκας που με είχε γεννήσει χωρίς να το ξέρω. Δεν περίμενα σε καμία περίπτωση μια τέτοια αποκάλυψη», ανέφερε.

birth-mom1.jpg
Η πραγματική μητέρα της

Βέβαια, ούτε η ίδια η μητέρα της, Νίτα Βαλντέζ είχε υποψιαστεί το παραμικρό… Οι δύο γυναίκες είχαν γνωριστεί πριν δέκα χρόνια, όταν δούλευαν μαζί στο νοσοκομείο της περιοχής. Αν και επικοινωνούσαν σε καθημερινή βάση, καμία από τις δύο δεν είχε υποψιαστεί τους πραγματικούς δεσμούς που τις ένωναν.

«Ήταν πολύ ήσυχη αλλά είχε χιούμορ. Γελούσε πάντα με τα αστεία μου και την είχα συμπαθήσει αλλά η σχέση μας δεν έφτασε ποτέ σε επίπεδο φιλίας», πρόσθεσε η 40χρονη.

Τώρα, οι δυο γυναίκες προσπαθούν να επουλώσουν τις πληγές του παρελθόντος και να χτίσουν μία νέα σχέση… μητέρας και κόρης.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top