ΤΡΟΜΟΣ: 47χρονος ΣΚΟΤΩΣΕ 38χρονη επειδή του ζήτησε να χαμηλώσει τη φωνή της τηλεόρασης (ΦΩΤΟ)

Ανατριχίλα προκαλούν τα λόγια του μετά το στυγερό έγκλημα

ΤΡΟΜΟΣ: 47χρονος ΣΚΟΤΩΣΕ 38χρονη επειδή του ζήτησε να χαμηλώσει τη φωνή της τηλεόρασης (ΦΩΤΟ)

​Δεν το χωράει ο νους πως μία νεαρή γυναίκα, μόλις 38 ετών, γεμάτη όνειρα δολοφονήθηκε επειδή την ενοχλούσε η δυνατή ένταση της τηλεόρασης… Ο 47χρονος Μάικλ Μένζα σκότωσε την Τζένι Φουτ επειδή τσαντίστηκε όταν του είπε να χαμηλώσει τη φωνή της τηλεόρασης.

Michael-Meanza.jpg
Τρεις ώρες μετά την παρατήρηση, ο αδίστακτος άντρας, ο οποίος βρισκόταν σε ξενώνα ψυχικής υγείας στις ΗΠΑ, πλησίασε την αδικοχαμένη γυναίκα που εργαζόταν εκεί. Μπήκε στο γραφείο της, άρπαξε έναν πυροσβεστήρα και άρχισε να την χτυπάει στο κεφάλι με μανία… Μέχρι εκείνη να αφήσει την τελευταία της πνοή!

download.jpg
Μιλώντας στην αστυνομία για το άγριο έγκλημα του είπε ότι το συγκεκριμένο περιστατικό ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Ισχυρίστηκε ότι το προσωπικό του ξενώνα επενέβαινε στην προσωπική του ζωή, προσπαθώντας να του πουν πώς να είναι στην σχέση του.

Jenny-Foote-because (2).jpg
Το πιο φρικιαστικό, ωστόσο, της υπόθεσης είναι ότι όταν τον ρώτησαν αν έχει τύψεις, χαμογέλασε και τους είπε ότι μετανιώνει για πολύ λίγα πράγματα στη ζωή του.

Jenny-Foote-because.jpg
Περίπου 8 μήνες μετά και συγκεκριμένα την Τετάρτη, ξύπνησαν άσχημες μνήμες στο δικαστήριο καθώς έγινε η δίκη του. Εκείνος αρνήθηκε την κατηγορία του φόνου, επικαλούμενος τα θέματα θυμού που αντιμετωπίζει. Το δικαστήριο τον έκρινε ένοχο για φόνο και τον καταδίκασε σε ισόβια.

Michael-Meanza (1).jpg
«Ο Θεός είναι ο κριτής μου. Αφήστε με κάτω. Η αιώνια καταδίκη είναι δική σας» φώναζε ο 47χρονος στο δικαστήριο. Η οικογένειά του τον περιέγραψε ως άνθρωπο με χρυσή καρδιά που βρέθηκε σε μία κακή στιγμή. Μετά το άκουσμα της απόφασης, οι γονείς και ο αδελφός του έκλαιγαν.

Jenny-Foote-because (1).jpg

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top