ΕΠΙΘΕΣΗ του Σλοβάκου πρωθυπουργού:Τσίπρα,θα υπάρχει μόνο ένα hotspot και αυτό θα λέγεται Ελλάδα

«Φτάσαμε στο σημείο που η Ελλάδα είναι πιθανό να θυσιαστεί για το καλό της ΕΕ»

ΕΠΙΘΕΣΗ του Σλοβάκου πρωθυπουργού:Τσίπρα,θα υπάρχει μόνο ένα hotspot και αυτό θα λέγεται Ελλάδα

​Για ακόμα μια φορά εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά της Ελλάδας ο πρωθυπουργός της Σλοβακίας, Ρόμπερτ Φίτσο!
Παραχωρώντας συνέντευξη στην εφημερίδα Hospodarske noviny δήλωσε πως έφτασε η ώρα που η Ελλάδα μπορεί να θυσιαστεί για το καλό της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

«Φτάσαμε στο σημείο που η Ελλάδα είναι πιθανό να θυσιαστεί για το καλό της ΕΕ», είπε χαρακτηριστικά και, μάλιστα, με απειλητική διάθεση απευθύνθηκε στον Έλληνα πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, επιρρίπτοντάς του αποκλειστικές ευθύνες για την προσφυγική κρίση.

«Τσίπρα, θα υπάρχει μόνο ένα hotspot και αυτό θα λέγεται Ελλάδα. Και θα είναι δική σου ευθύνη γιατί δεν έκανες τίποτα στα ελληνοτουρκικά σύνορα», τόνισε ο Φίτσο, ο οποίος σήμερα επισκέφθηκε την Γευγελή, περιοχή που έχει «θωρακιστεί» από αστυνομικούς και στρατιώτες για να αποτραπούν φαινόμενα παράνομης εισόδου μεταναστών και προσφύγων.

Μία ημέρα νωρίτερα, ο πρωθυπουργός της Σλοβακίας είχε προχωρήσει σε έναν ακόμα «γύρο» προκλητικών δηλώσεων κατά της Ελλάδας, ζητώντας τον αποκλεισμό της χώρας από τη συνθήκη Σένγκεν, ισχυριζόμενος πως η Αθήνα «δεν πληροί το καθήκον της προστασίας των εξωτερικών συνόρων της ΕΕ».

Μάλιστα, σύμφωνα με τον Φίτσο, η Ελλάδα «δημιουργεί τεράστια προβλήματα» γι' αυτό και όπως είπε, «ήρθε η ώρα να γίνουν σκέψεις για τον αποκλεισμό της Ελλάδας από τους θεσμούς αυτούς».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Σλοβάκος πρωθυπουργός: Να φύγει η Ελλάδα από το ευρώ εάν δεν κάνει όσα είπαμε

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top