ΘΡΙΛΕΡ με πτώμα- μούμια που βρέθηκε μέσα σε ακυβέρνητο σκάφος- ΣΚΛΗΡΕΣ εικόνες

Οι Αρχές προσπαθούν να λύσουν το μυστήριο

ΘΡΙΛΕΡ με πτώμα- μούμια που βρέθηκε μέσα σε ακυβέρνητο σκάφος- ΣΚΛΗΡΕΣ εικόνες

​Κανείς δεν μπορεί να εξηγήσει τι συνέβη στον Γερμανό Μάνφρεντ Φριτζ Μπαχοράτ… Οι Αρχές προσπαθούν να λύσουν το μυστήριο με το θάνατο του.

Ωστόσο, το πιο παράξενο είναι ότι το γεγονός πως το πτώμα του είχε μουμιοποιηθεί και βρέθηκε στην καμπίνα του καραβιού του. Εικάζεται πως πέθανε το 2009!

mmum3.jpg

Ας δούμε όμως την παράξενη ιστορία από την αρχή…

Το Σάββατο δύο ψαράδες το εντόπισαν ένα εγκαταλελειμμένο κι ακυβέρνητο σκάφος στη θαλάσσια περιοχή των Φιλιππίνων. Το σκάφος, ονόματι SAYO, το οποίο έπλεε στον κόσμο την τελευταία 20ετία ήταν σε κακό χάλι και είχε σπασμένο καράτι.

Οι δυο φίλοι μπήκαν μέσα να δουν τι συμβαίνει… Στην καμπίνα, που το μεγαλύτερο μέρος της βρισκόταν κάτω από την επιφάνεια του νερού, βρέθηκαν φωτογραφικά άλμπουμ, ρούχα και κονσέρβες φαγητού.

mmum1.jpg
Ξαφνικά στο γραφείο είδαν το μουμιοποιημένο πτώμα… Κάλεσαν τις Αρχές οι οποίες έσπευσαν στο σημείο. Η ταυτότητά του εξακριβώθηκε από έγγραφα που βρέθηκαν μέσα στο σκάφος.

Η αστυνομία προσπαθεί τώρα να καταγράψει τα τελευταία του ταξίδια και να βρει ανθρώπους με τους οποίους είχε μιλήσει. Δεν υπάρχουν ενδείξεις για παρουσία δεύτερου ατόμου στο σκάφος ενώ φίλοι του λένε πως ήταν πολύ έμπειρος και αποκλείεται να μην πρόσεξε τις καιρικές συνθήκες.

mmum2-735x459.jpg
Ο ιατροδικαστής ανέφερε ότι η στάση του σώματός του δείχνει πως ο θάνατος ήταν μάλλον απροσδόκητος, πιθανώς από καρδιακή προσβολή.

Η γερμανική πρεσβεία στη Μανίλα συνεργάζεται με την αστυνομία για να εντοπίσει την οικογένειά του στη Γερμανία. Πιστεύεται πως είχε μία κόρη.

mmum4.jpg

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top