ΘΥΕΛΛΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΩΝ!Βίντεο δείχνει ΙΕΡΕΑ να σνιφάρει κοκαΐνη σε γεμάτο ναζιστικά σύμβολα σπίτι

Είχε διοργανώσει διήμερο πάρτι ατελείωτης κραιπάλης

Σάλος έχει προκληθεί στη Βρετανία, από βίντεο στο οποίο Ρωμαιοκαθολικός ιερέας εμφανίζεται να κάνει χρήση κοκαΐνης σε δωμάτιο γεμάτο αντικείμενα που σχετίζονται με τους Ναζί! Το περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια πάρτι που οργάνωσε στο σπίτι του, το οποίο βρίσκεται στον χώρο όπου βρίσκεται και η εκκλησία.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, πρόκειται για τον 37χρονο Στίβεν Κορσάν, ο οποίος σνίφαρε το ναρκωτικό μέσα από ένα χαρτονόμισμα των 10 λιρών, ύστερα από μια νύχτα κραιπάλης, με άφθονη μπύρα και αλκοόλ.

Στο βίντεο, που φέρνει στο φως της δημοσιότητας η The Sun on Sunday, ακούγεται να λέει «δεν θα έπρεπε», πριν σνιφάρει τη λευκή σκόνη από πιάτο, ενώ μιλά σε φίλο του. Το συμβάν φέρεται να κατεγράφη μετά από δύο μέρες ασταμάτητου πάρτι στο σπίτι του ιερέα, όπου είχε καλέσει τους φίλους του.

εργ;εργ;εγρ.jpg

Ο ίδιος παραδέχτηκε ότι είχε κάνει χρήση ναρκωτικών, ωστόσο υποστήριξε στην εφημερίδα ότι επρόκειτο μόνο για μία νύχτα και ότι ο ίδιος δεν έχει πρόβλημα ναρκωτικών.

Σύμφωνα με μια πηγή που επικαλείται η εφημερίδα, το σπίτι ήταν γεμάτο με ναζιστικά αναμνηστικά, από σημαίες και καπέλα μέχρι έναν αετό με σβάστικα σε πεζούλι. Με βάση τα λεγόμενα της ίδιας πηγής, κάποια στιγμή ο ιερέας έβαλε ένα καπέλο και έκανε… ναζιστικό χαιρετισμό.

Ο Κροσάν, που ζει σε σπίτι στον χώρο της εκκλησίας του St. Patrick στο Μπάνμπριτζ της Βόρειας Ιρλανδίας αρνήθηκε ότι είναι ναζιστής και είπε ότι τα αντικείμενα ήταν εκεί επειδή του αρέσει να συλλέγει «πράγματα που έχουν να κάνουν με την ιστορία».

Παράλληλα, υποστήριξε ότι είχε κατάθλιψη και ήταν σε αναρρωτική άδεια όταν τραβήχτηκε το βίντεο.


Δείτε το! Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top