Ο Μπερλουσκόνι και αν εγέρασε!Ειδύλλιο με πιπίνι ταράζει την Ιταλία και την αρραβωνιαστικιά του

Διαψεύδει ο δικηγόρος της 21χρονης «πέτρας του σκανδάλου»-ΦΩΤΟ

Ο Μπερλουσκόνι και αν εγέρασε!Ειδύλλιο με πιπίνι ταράζει την Ιταλία και την αρραβωνιαστικιά του

​Η φράση ο άνθρωπος δεν αλλάζει ταιριάζει γάντι στον... «Καβαλιέρε»! Τι και αν όλη η Ιταλία πίστευε ότι ο πρωθυπουργός Σίλβιο Μπερλουσκόνι είχε αφήσει πίσω του τα πάρτι «μπούνγκα-μπούνγκα» και είχε βρει "λιμάνι" στην αγκαλιά της δυναμικής αρραβωνιαστικιάς του Φραντσέσκα Πασκάλε, τα... κουτσομπολιά άλλα λένε για τον γνωστό πολιτικό-επιχειρηματία!

lavinia palombini6.jpg

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Il Fatto Quotidiano", ο Μπερλουσκόνι ερωτεύτηκε και πάλι, αλλά αυτή τη φορά μία... 21χρονη από τη Ρώμη, ονόματι Λαβίνια Παλομπίνι!

lavinia palombini2.jpglavinia palombini4.jpg

Μάλιστα, όταν η Φραντσέσκα Πασκάλε έμαθε για το νέο ειδύλλιο του αγαπημένου της εξοργίστηκε τόσο πολύ, που κατέστρεψε πανάκριβο πίνακα ζωγραφικής που βρισκόταν σε μία από τις κατοικίες του Μπερλουσκόνι.

lavinia palombini5.jpglavinia palombini3.jpg

Σύμφωνα με την ίδια εφημερίδα, ο Μπερλουσκόνι φαίνεται να έχει βαρεθεί την ζωή με την Φραντσέσκα, γι' αυτό και τηλεφωνεί μέχρι και... 60 φορές την ημέρα στο πιπίνι, που είναι από την Ρώμη και έχει μπαμπά επιχειρηματία!

fr.jpg

Μπερλουσκόνι και Φραντσέσκα

«Όταν ήταν στην Σαρδηνία, την αναζητούσε διαρκώς. Είναι τρελό», είπε στην εφημερίδα άνθρωπος του περιβάλλοντος του επικεφαλής της ιταλικής κεντροδεξιάς.

Το δημοσίευμα, ωστόσο, διαψεύδουν οι δικηγόροι του Μπερλουσκόνι και της Παλομπίνι ,��άνοντας λόγο για αναφορές, χωρίς καμία βάση.

lavinia palombini.jpg

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top