ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ! Κόντεψαν να τον πνίξουν για να του κλέψουν το χρυσό ROLEX του

Είδε το χάρο με τα μάτια του…

Ένα τρομακτικό βίντεο με τη στιγμή της επίθεσης δύο ληστών προς έναν άντρα στο Λονδίνο, είδε το «φως» της δημοσιότητας και προκάλεσε σοκ!

Όχι, οι δράστες δεν έκλεψαν απλώς τον άτυχο υπάλληλο, αλλά προσπάθησαν και να τον πνίξουν! Κι όλα αυτά, για να του κλέψουν το πανάκριβο ρολόι του. Το περιστατικό έγινε στις 10 Φεβρουαρίου και η επίθεση καταγράφηκε από τις κάμερες ασφαλείας της επιχείρησης στην οποία εργάζεται το θύμα.

Όλα ξεκίνησαν όταν οι δύο άντρες αρχικά στέκονταν έξω από την βιτρίνα του καταστήματος, προσποιούμενοι πως κοιτούσαν τις τιμές των προϊόντων. Στη συνέχεια, μπήκαν μέσα και όρμησαν στον άντρα, ο οποίος εκείνη την ώρα καθόταν στην καρέκλα του.

Οι δράστες είχαν πιθανότατα βάλει στόχο το χρυσό Rolex που φορούσε το 46χρονο θύμα! Γι' αυτό και τον άρπαξαν από τον λαιμό και άρχισαν να τον πνίγουν, σε σημείο που εκείνος έχασε τις αισθήσεις του. Τότε, έκλεψαν το ακριβό του ρολόι κι έγιναν καπνός!

tryjetyjweyj.jpg

Λίγη ώρα αργότερα, το θύμα φαίνεται να σηκώνεται τρέμοντας από το έδαφος και σοκαρισμένο να ανοίγει την πόρτα και να βγαίνει στον δρόμο, προκειμένου να ζητήσει βοήθεια. Η βρετανική αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα το βίντεο και απευθύνει έκκληση στους πολίτες για τον εντοπισμό των δραστών.


Δείτε το βίντεο-ντοκουμέντο! Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top