Συνελήφθη ο 26χρονος θαυμαστής του Χάνιμπαλ-Είχε ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΕΙ μια καθηγήτρια

Ήταν καταζητούμενος από τις ευρωπαϊκές αστυνομικές αρχές

Συνελήφθη ο 26χρονος θαυμαστής του Χάνιμπαλ-Είχε ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΕΙ μια καθηγήτρια

​Στα ίχνη του Πολωνού Καγιετάν Ποζνάνσκι, του θαυμαστή του Χάνιμπαλ Λέκτερ, που ήταν καταζητούμενος από τις ευρωπαϊκές αστυνομικές αρχές ως ύποπτος για τον αποκεφαλισμό μιας γυναίκας, έφτασαν οι αρχές.

Συγκεκριμένα, ο 26χρονος, εντοπίστηκε και συνελήφθη στη Μάλτα, όπως ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας της Πολωνίας Αντρέι Μπόροβιακ.

«Οι Πολωνοί αστυνομικοί που παρακολουθούσαν τις κινήσεις του εδώ και μία εβδομάδα στη Γερμανία και κατόπιν στην Ιταλία, διαπίστωσαν ότι είχε πάρει το πλοίο για τη Μάλτα. Αφού τον εντόπισαν σε ένα ξενοδοχείο, ενημέρωσαν την τοπική αστυνομία που προχώρησε στη σύλληψή του» είπε ο Μπόροβιακ στο τηλεοπτικό κανάλι TVN24.

collage.jpg
Ο Καγιετάν Ποζνάνσκι

Ο Καγιετάν Ποζνάνσκι, γιος εισαγγελέα, θεωρείται ύποπτος για τη δολοφονία μιας 30χρονης καθηγήτριας ιταλικών μέσα στο διαμέρισμά της. Αφού τη σκότωσε, την αποκεφάλισε και μετέφερε το πτώμα της με ταξί στο δικό του σπίτι.

Το κίνητρο της δολοφονίας παραμένει αδιευκρίνιστο.

Τα μέσα ενημέρωσης της Πολωνίας ανακάλυψαν ότι ο νεαρός, που εργάζεται σε μια βιβλιοθήκη, ήταν θαυμαστής του Χάνιμπαλ Λέκτερ, του κανίβαλου ήρωα της Σιωπής των Αμνών και ότι παρέδιδε μαθήματα αρχαίας ποίησης εικονογραφώντας τα με μακάβριες φωτογραφίες.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top