ΜΕΣΑΙΩΝΑΣ! Νόμιζαν πως το 2χρονο αγοράκι ήταν μάγος-ΔΕΙΤΕ τι του έκαναν

Παραλίγο να πεθάνει από την πείνα

ΜΕΣΑΙΩΝΑΣ! Νόμιζαν πως το 2χρονο αγοράκι ήταν μάγος-ΔΕΙΤΕ τι του έκαναν
Όταν διαβάζεις μια τέτοια είδηση, καταλαβαίνεις σε τι κόσμο ζεις. Έναν κόσμο χωρίς ανθρωπιά, χωρίς αγάπη, γνώση και διάθεση προσφοράς προς τον συνάνθρωπο.

Πώς να χωρέσει ο ανθρώπινος νους μια είδηση σαν κι αυτή που έφερε στο φως της δημοσιότητας η Telegraph;

Πρόκειται για την ιστορία ενός μικρού παιδιού που ζούσε στον δρόμο για μήνες και αργοπέθαινε (κυριολεκτικά) από την πείνα. Το σώμα του ήταν γεμάτο σκουλήκια! Ο λόγος για τον 2χρονο Hope από τη Νιγηρία, που η οικογένειά του τον κατηγορούσε για… μαγεία.

υξτεξετυξετυξετξ.jpg


Οι σπαρακτικές φωτογραφίες απεικονίζουν το μικρό αγοράκι που είχε εγκαταλειφθεί από την οικογένειά του να πίνει νερό από τα χέρια μιας γυναίκας. Ζούσε στον δρόμο για 8 μήνες και επιβίωνε με ό,τι αποφάγια έβρισκε πριν τον ανακαλύψει η Anja Ringgren Loven.

Η τελευταία, που έχει ιδρύσει την οργάνωση African Children's Aid Education and Development Foundation, φαίνεται στις φωτογραφίες να βοηθά το δίχρονο αγοράκι να πιει νερό. Αφού στη συνέχεια τον τύλιξε με μια κουβέρτα, τον πήγε στο νοσοκομείο. Μετά από δύο ημέρες, έγραψε πως η κατάστασή του είχε βελτιωθεί σημαντικά.

τρυξετυξςερυξ.jpg


«Τρώει μόνος του και ανταποκρίνεται στη φαρμακευτική αγωγή. Σήμερα έχει δυνάμεις να καθίσει και μας χαμογελά. Είναι ένα δυνατό μικρό αγόρι», έγραψε στο blog της και συνέχισε «Το να τον βλέπω να κάθεται και να παίζει με τον γιο μου είναι χωρίς αμφιβολία η πιο σημαντική εμπειρία της ζωής μου! Δεν ξέρω πώς να το περιγράψω με λόγια».

ρτξκρτξτυ.jpg

Η Anja ήταν εκείνη που ονόμασε το δίχρονο αγοράκι Hope, θεωρώντας πως είναι η προσωποποίηση της ελπίδας. «Χιλιάδες παιδιά κατηγορούνται για μαγεία. Βλέπουμε βασανισμένα, νεκρά και φοβισμένα παιδιά», σημείωσε στο Facebook, ανεβάζοντας τις σοκαριστικές φωτογραφίες του Hope. Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top