Μητέρα Μαντλίν: «Η κόρη μου δεν απομακρύνθηκε ποτέ από το σημείο που εξαφανίστηκε»

Δεν χάνει την ελπίδα της μέχρι να την βρει

Μητέρα Μαντλίν: «Η κόρη μου δεν απομακρύνθηκε ποτέ από το σημείο που εξαφανίστηκε»
Νέα δεδομένα προκύπτουν για την υπόθεση της μικρής Μαντλίν, μετά από συνέντευξη της μητέρας της στην εφημερίδα Sun.

Η μαμά της υποστηρίζει ότι η μικρούλα της δεν απομακρύνθηκε ποτέ από το σημείο όπου εξαφανίστη��ε, λέγοντας μάλιστα ότι η αγνοούμενη δεν μεταφέρθηκε μακριά από την περιοχή από την οποία απήχθη στην Πορτογαλία.

φτυξφτυξτδξ.jpg

Η κα McCann διατείνεται, ότι οι απαγωγείς της κορούλας της, δεν την απομάκρυναν εκατομμύρια μίλια μακριά από το θέρετρο Praia da Luz στην Πορτογαλία και ορκίστηκε ότι τόσο εκείνη, όσο και ο σύζυγός της Gerry δεν θα χάσουν την ελπίδα τους και ότι θα τη βρουν!

ρυθκρτθκτεθ.jpg


Σύμφωνα με την Telegraph, η 47χρονη από το Rothley, που είναι πλέον πρέσβης για τους Αγνοούμενους, είπε ότι με βάση τις έρευνες που έχει κάνει η ίδια, τα παιδιά που πέφτουν θύματα απαγωγής δεν απομακρύνονται τις περισσότερες φορές από την περιοχή.

Συγκεκριμένα, σχετικά με την περίπτωση του δικού της παιδιού, δήλωσε στη Sun: «Εκεί ήταν την τελευταία φορά και δεν πιστεύω ότι την έχουν πάρει μακριά από εκεί. Πάντα έλεγα ότι το Praia da Luz είναι το μέρος που αισθάνομαι πιο κοντά σ' εκείνη» και συμπλήρωσε «Δεν θα εγκαταλείψουμε ποτέ τις προσπάθειες. Δεν θα ηρεμούσα ποτέ αν έλεγα ότι σταματάω να ψάχνω. Θέλω να μπει ένα τέλος σε όλα αυτά, Θέλω μια απάντηση. Όποια κι αν είναι αυτή». Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top