"ΕΚΤΕΛΕΣΑΝ" κατά λάθος κοριτσάκι ενός ετούς ενώ ήταν στην κούνια του!

Συγκλονίζει η περιγραφή μιας αυτόπτου μάρτυρα

"ΕΚΤΕΛΕΣΑΝ" κατά λάθος κοριτσάκι ενός ετούς ενώ ήταν στην κούνια του!

​Σοκάρει η είδηση του θανάτου ενός μικρού κοριτσιού ηλικίας μόλις ενός έτους, που σκοτώθηκε από μια σφαίρα στο κεφάλι ενώ βρισκόταν στην κούνια του στο Κόμπτον, κοντά στο Λος Άντζελες.

Συγκλονίζει η περιγραφή μιας αυτόπτου μάρτυρα στο Los Angeles Times, σύμφωνα με την οποία άκουσε πολλούς πυροβολισμούς και μια γυναίκα να ουρλιάζει «Σκότωσαν το μωρό μου…». Τότε κάλεσε την αστυνομία και στη συνέχεια βγήκε στο δρόμο. Όπως σημειώνει, εκείνη την στιγμή, είδε τον μπαμπά της αδικοχαμένης μικρούλας, να κρατά το παιδί του αγκαλιά και να κλαίει με λυγμούς.

«Κάποιος να πάει το παιδί μου στο νοσοκομείο» έλεγε. Το παιδάκι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου όμως διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Σύμφωνα με την αστυνομία, το κοριτσάκι τραυματίστηκε θανάσιμα από μια σφαίρα στο κεφάλι ενώ βρισκόταν ξαπλωμένο στο κρεβατάκι του στο γκαράζ μιας κατοικίας.

Η αστυνομία εκτιμά ότι το κοριτσάκι δεν ήταν ο στόχος των δραστών κι υποψιάζεται ότι προηγήθηκε ένα ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ συμμοριών, που κατέληξε σε ανταλλαγή πυρών.

Οι αρχές αναζητούν δύο υπόπτους οι οποίοι επέβαιναν σε ένα σκούρου χρώματος όχημα, βάσει των μαρτυριών των περαστικών.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top