ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ βίντεο μέσα από το τρένο της Γερμανίας λίγα λεπτά μετά τη σύγκρουση!

Το τράβηξε ένας επιβάτης και κάνει το γύρο του διαδικτύου

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ βίντεο μέσα από το τρένο της Γερμανίας λίγα λεπτά μετά τη σύγκρουση!

​Στους 10 ανέρχεται ο αριθμός των νεκρών από το σοβαρό σιδηροδρομικό δυστύχημα που συνέβη χθες στη Βαυαρία, με τη σύγκρουση δύο τρένων.

Σήμερα, το γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο, το οποίο τραβήχτηκε από επιβάτη, μόλις λίγα λεπτά μετά τη μετωπική σύγκρουση.

Επικρατεί πανικός και ακούγονται ουρλιαχτά. Οι επιβάτες σοκαρισμένοι, προσπαθούν να βγουν έξω από τα βαγόνια, ενώ κάποιοι άλλοι έχουν τραυματιστεί.

Το δυστύχημα σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης κοντά στην πόλη του Bad Aibling στη Βαυαρία της Γερμανίας, 60χλμ. νοτιοδυτικά του Μονάχου. Σύμφωνα με τις γερμανικές αρχές οι τραυματίες είναι 81, εκ των οποίων οι 18 νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση. Ένας επιβάτης αγνοείται.

Ο υπουργός Μεταφορών Αλεξάντερ Ντόμπριντ είπε ότι τα τρένα και η σιδηροτροχιά ήταν εξοπλισμένα με ένα σύστημα αυτόματης πέδησης. Το σύστημα αυτό εισήχθη στη Γερμανία μετά τον θάνατο 10 ανθρώπων, το 2011, κοντά στο Μαγδεβούργο, όταν ένας μηχανοδηγός αγνόησε δύο κόκκινους σηματοδότες προκαλώντας ένα από τα σοβαρότερα δυστυχήματα των τελευταίων ετών.

Ο Ντόμπριντ ανέφερε ακόμη ό��ι και τα δύο τρένα πιθανότατα κινούνταν με μεγάλη ταχύτητα πάνω σε μια στροφή και οι μηχανοδηγοί τους μάλλον δεν είχαν οπτική επαφή μεταξύ τους.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top