Στους 9 οι ΝΕΚΡΟΙ από τη σύγκρουση τρένων στη Γερμανία –Περισσότεροι από 150 οι τραυματίες

Οι 55 έχουν τραυματιστεί σοβαρά και οι 18 βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση

Στους 9 οι ΝΕΚΡΟΙ από τη σύγκρουση τρένων στη Γερμανία –Περισσότεροι από 150 οι τραυματίες
Στους εννέα υπολογίζουν τους νεκρούς οι αρχές, από την μετωπική σύγκρουση τρένων στη Βαυαρία της Γερμανίας, για την οποία σας ενημερώσαμε νωρίτερα.

Πηγή της αστυνομίας επιβεβαίωσε ότι μέχρι στιγμής έχουν βρεθεί 9 νεκροί και οι τραυματίες φτάνουν τους 150. Νεότερες πληροφορίες κάνουν λόγο για 55 σοβαρά τραυματίες και άλλους 15 σε κρίσιμη κατάσταση.

τδυτευξςυξςξςυξ.jpg

Υπενθυμίζουμε ότι όλα συνέβησαν όταν το ένα από τα δύο τρένα εκτροχιάστηκε με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με το δεύτερο. Πολλοί κάνουν λόγο για το χειρότερο δυστύχημα του είδους του στη Βαυαρία από το 1975.

Στην περιοχές έχουν σπεύσει σωστικά συνεργεία με οχήματα και οκτώ ελικόπτερα. Σύμφωνα με τα τοπικά Μέσα, οι δρόμοι γύρω από το σημείο του δυστυχήματος έχουν αποκλειστεί και η γραμμή Holzkirchen – Rosenheim έχει τεθεί εκτός λειτουργίας.

Tην ίδια ώρα, στη Γερμανία «οργιάζουν» οι φήμες στα social media πως η αιτία της μετωπικής σύγκρουσης των δύο τρένων τύπου Meridian ήταν κάποιο πρόβλημα στη σηματοδότηση, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν έχει ακόμα επιβεβαιωθεί επισήμως.



ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Σφοδρή σύγκρουση τρένων στη Γερμανία- Γίνεται λόγος για πολλούς νεκρούς-Πάνω από 100 τραυματίες

Σύγκρουση τρένων στη Γερμανία- Τουλάχιστον 4 νεκροί και περισσότεροι από 150 τραυματίες Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top