ΦΡΙΚΗ σε πισίνα: 20χρονος ΒΙΑΣΕ 10χρονο γιατί είχε να κάνει ΣΕΞ 4 μήνες (βίντεο)

Το παιδί μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο

ΦΡΙΚΗ σε πισίνα: 20χρονος ΒΙΑΣΕ 10χρονο γιατί είχε να κάνει ΣΕΞ 4 μήνες (βίντεο)

​Τουλάχιστον σοκαριστική είναι η είδηση που έρχεται από την Αυστρία. Ένα αγοράκι μόλις δέκα χρονών βιάστηκε από 20χρονο Ιρακινό σε δημόσια πισίνα. Μάλιστα, η κακοποίηση του παιδιού ήταν τόσο βάρβαρη που χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Ωστόσο, το πιο φρικτό της όλης υπόθεσης είναι η προκλητική ομολογία του δράστη, ο οποίος υποστήριξε πως έβγαλε τις αρρωστημένες ορέξεις του στο ανήλικο παιδί επειδή είχε κάποιους μήνες να κάνει σεξ. «Είχα να κάνω σεξ 4 μήνες, ήταν έκτακτη ανάγκη! Έχω μεγάλη όρεξη για σεξ».

Το παιδάκι είχε πάει στη δημόσια πισίνα για να κολυμπήσει και εκεί άρχισε να μιλάει με έναν άλλο ανήλικο 15 ετών. Κοντά του ήταν ο Ιρακινός που μόλις βρήκε ευκαιρία, άρπαξε το παιδί από το χέρι και το έσυρε με τη βία στα αποδυτήρια.

Εκεί, αφού το βίασε άφησε το θύμα του στα αποδυτήρια και βγήκε να διασκεδάσει στην πισίνα, πηδώντας από τον βατήρα! Ο μικρός με πολύ σοβαρά τραύματα κατάφερε να βρει έναν ναυαγοσώστη και του είπε για τη φρίκη που έζησε.

Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία και πέρασε χειροπέδες στον βιαστή, την ώρα που εκείνος έβγαινε από την πισίνα. Εντύπωση πάντως προκαλεί και το γεγονός ότι αν και ο βιασμός έγινε στις 2 Δεκεμβρίου έγινε γνωστός από την αστυνομία περ��σσότερο από δυο μήνες μετά.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top