ΘΑ ΣΥΓΚΙΝΗΘΕΙΤΕ! ΑΥΤΗ είναι η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ επιθυμία μιας 17χρονης καρκινοπαθούς

Η τρυφερή ιστορία μιας θλιμμένης "πριγκίπισσας"

ΘΑ ΣΥΓΚΙΝΗΘΕΙΤΕ! ΑΥΤΗ είναι η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ επιθυμία μιας 17χρονης καρκινοπαθούς
Η μοίρα είχε άσχημα σχέδια για την 17χρονη Emma Cosgrove από το Ηνωμένο Βασίλειο. Το άτυχο κοριτσάκι δεν έζησε την εφηβική της ηλικία όπως οι συνομήλικοί της μιας και διαγνώστηκε με καρκίνο σε ηλικία 12 ετών. Όλα αυτά τα χρόνια έχει δεχθεί διάφορες θεραπείες με την ελπίδα να νικήσει την πιο μισητή ασθένεια στον κόσμο.

Δυστυχώς όμως, σύμφωνα με τη βρετανική Mirror, η κατάστασή της έχει επιδεινωθεί και οι γιατροί δηλώνουν ότι δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί.

τυςε567.jpg

Η μικρή όμως δεν το βάζει κάτω και δεν χάνει στιγμή το χαμόγελό της. Κοιτάζοντας κατάματα τη ζωή, γράφει μια λίστα με τα πράγματα που θέλει να κάνει. Τελευταία της επιθυμία; Να παντρευτεί τον 18χρονο αρραβωνιαστικό της Dion Dunn, με τον οποίο γνωρίζονται από μικρά παιδιά.

Η νεαρή κοπέλα κάνει έναν αγώνα δρόμου ενάντια στο χρόνο για να εκπληρώσει την επιθυμία της, ενώ δέχεται και μεγάλη βοήθεια από τους φίλους, την οικογένεια ακόμα και αγνώστους της, οι οποίοι της έχουν ήδη δωρίσει 7.000 λίρες για να την βοηθήσουν για την ξεχωριστή αυτή ημέρα που θα παντρευτεί τον παιδικό της έρωτα!

θυκρθ.jpg


Μια από τις άλλες της επιθυμίες είναι να επισκεφθεί το Center Parcs και να κάνει εκεί μια βόλτα με το σκύλο της, όπως επίσης και να πραγματοποιήσει ένα ταξίδι στο Λονδίνο.

Όπως αποκαλύπτει, η στήριξη ακόμη και από κόσμο που δεν τη γνωρίζει προσωπικά είναι πολύ μεγάλη! Μιλώντας στο Manchester Evening News αποκάλυψε: «Θέλω να πω ευχαριστώ σε κάθε πρόσωπο που έχει δωρίσει ένα ποσό στο ταμείο μέσω της σελίδας μου. Δεν μπορώ καν να εξηγήσω πόσο ευγνώμων είμαι και πόσο πολύ εκτιμώ κάθε δωρεά. Αυτό σημαίνει ότι μπορώ να έχω μερικές καταπληκτικές αναμνήσεις με όλη μου την οικογένεια και τους φίλους μου και ανυπομονώ για να μοιραστώ τις φωτογραφίες μου από αυτές με όλους τους ανθρώπους που με στήριξαν κατά τα τελευταία έξι χρόνια».

Σημειώνεται, ότι κατά τα τελευταία χρόνια, η 17χρονη έχει υποτροπιάσει έξι φορές και έχει κάνει 18 εγχειρήσεις για την αντιμετώπιση των όγκων στα πόδια, τους πνεύμονες και τα πλευρά της.

υξςυξςρυ.jpg

Πριν τα Χριστούγεννα, η Emma ενημερώθηκε ότι ο καρκίνος έχει επιστρέψει. Ωστόσο, η χημειοθεραπεία που έκανε απέτυχε, με τους γιατ��ούς να κάνουν ό,τι μπορούν για να διατηρούν την Emma σε όσο πιο καλή κατάσταση γίνεται.

Ταυτόχρονα ένας οικογενειακός φίλος έφτιαξε μια σελίδα για το κορίτσι, ώστε όποιος μπορεί και θέλει να κάνει μια δωρεά για να πραγματοποιήσει τις τελευταίες της επιθυμίες και φυσικά την πιο σημαντική απ’ όλες για εκείνη, δηλαδή το γάμο με τον φίλο της. Ευτυχώς ο κόσμος ανταποκρίθηκε αμέσως, αποδεικνύοντας ότι τελικά… υπάρχει ανθρωπιά εκεί έξω!
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top