Στο «ΠΑΡΑ ΠΕΝΤΕ» απετράπη ΜΕΓΑΛΟ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟ χτύπημα-ΔΕΙΤΕ που!

Έγιναν συλλήψεις τζιχαντιστών

Στο «ΠΑΡΑ ΠΕΝΤΕ» απετράπη ΜΕΓΑΛΟ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟ χτύπημα-ΔΕΙΤΕ που!
​Οι γερμανικές αρχές είχαν ενδείξεις ότι το Βερολίνο θα γινόταν στόχος επίθεσης, όταν διεξήγαγαν σήμερα την επιχείρησή τους για τη σύλληψη υπόπτων οι οποίοι πιστεύεται ότι συνδέονται με το Ισλαμικό Κράτος, ανέφερε ένας εκπρόσωπος της αστυνομίας.

«Είχαμε μια ένδειξη, πριν από λίγο καιρό, για μια πιθανή επίθεση στη Γερμανία, στο Βερολίνο. Δεν έχουμε, εξ όσων γνωρίζω, τίποτα πιο συγκεκριμένο», είπε ο Στέφαν Ρέντλιχ, ο εκπρόσωπος των αστυνομικών αρχών της πρωτεύουσας.

«Αυτά που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο και σε ορισμένα μέσα ενημέρωσης, ότι στόχος της επίθεσης ήταν η Αλεξάντερπλατς ή το Τσεκπόιντ Τσάρλι, δεν έχουμε τίποτα απολύτως για αυτά, δεν μπορούμε να το επιβεβαιώσουμε», πρόσθεσε.

Νωρίτερα, η εφημερίδα Bild υποστήριξε ότι οι επιχειρήσεις που διεξήχθησαν το πρωί σε διάφορες περιοχές της Γερμανίας και στο Βερολίνο σχετίζονται με ένα πιθανό σχέδιο ακραίων ισλαμιστών να επιτεθούν στην Αλεξάντερπλατς, μια πολυσύχναστη περιοχή της πρωτεύουσας όπου βρίσκεται και ο περίφημος πύργος της τηλεόρασης.

Οι εισαγγελικές αρχές απέφυγαν να σχολιάσουν την πληροφορία της εφημερίδας, η οποία επικαλέστηκε πηγές προσκείμενες στις έρευνες.

Στις επιχειρήσεις αυτές συνελήφθησαν τρεις Αλγερινο��, ορισμένοι εκ των οποίων διέμεναν σε ξενώνες προσφύγων. Ένα ζευγάρι που φιλοξενείτο σε έναν τέτοιο ξενώνα, στο Άτερντορν, κοντά στην Κολονία, συνελήφθη κατόπιν εντάλματος σύλληψης που είχε εκδώσει η χώρα καταγωγής τους, καθώς υπήρχαν υποψίες ότι είναι μέλη του Ισλαμικού Κράτους.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top