ΝΕΥΡΑ στο στρατόπεδο του Τράμπ-ΕΧΑΣΕ στις εκλογές της Αιόβα από τον Κρουζ!

Ντέρμπι Χίλαρι και Σάντερς στους Δημοκρατικούς

ΝΕΥΡΑ στο στρατόπεδο του Τράμπ-ΕΧΑΣΕ στις εκλογές της Αιόβα από τον Κρουζ!

​Οι προκριματικές εκλογές για το προεδρικό χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων στην πολιτεία της Αϊόβα έληξαν με εκπλήξεις, αφού μεγάλος νικητής αναδείχθηκε ο Τέντ Κρούζ, ενώ νεύρα επικρατούν στο στρατόπεδο του Ντόναλντ Τράμπ, ο οποίος έβγαινε νικητής στις δημοσκοπήσεις!

Την ίδια ώρα στο στρατόπεδο των Δημοκρατικών οι δύο μονομάχοι Χίλαρι Κλίντον και Μπέρνι Σάντερς δίνουν μάχη στήθος με στήθος.

Στο Δημοκρατικό Κόμμα τα στελέχη εμφανίζονται διχασμένα: όσοι στηρίζουν την Χίλαρι επιθυμούν μία συνέχεια της πολιτικής του Μπαράκ Ομπάμα ενώ όσοι θέλουν τον Μπέρνι Σάντερς, γερουσιαστή του Βερμόντ, ζητούν μία ριζοσπαστική αλλαγή.

Στους Ρεπουμπλικάνους, ο Ντόναλτ Τραμπ υπέστη αναπάντεχη ήττα καθώς ο Τεντ Κρουζ, συντηρητικός δικηγόρος από το Τέξας, ήρθε πρώτος, με ποσοστό 28%, έναντι 24%Τραμπ.

«H νίκη μου στην Αιόβα, είναι μια πραγματική νίκη, για τη συντηρητική βάση του κόμματος», δήλωσε ο ίδιος μετά την νίκη του.

Ο Ντόναλντ Τραμπ συνεχάρη τον συνυποψήφιό του για την εκλογική νίκη του, ενώ για τον ίδιο δήλωσε ότι είναι «ιδιαίτερα τιμητικό που κατέκτησε την δεύτερη θέση».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top