ΑΥΤΗ η ΚΟΥΚΛΑΡΑ έκαψε πολλούς άντρες! ΔΕΙΤΕ πως εκδικήθηκε όσους της την έπεφταν

Δεν της άρεσε ο τρόπος που την προσέγγιζαν

ΑΥΤΗ η ΚΟΥΚΛΑΡΑ έκαψε πολλούς άντρες! ΔΕΙΤΕ πως εκδικήθηκε όσους της την έπεφταν

​Η αλήθεια είναι ότι είναι κουκλάρα… Έχει καμπύλες, καυτά οπίσθια και χαρακτηριστικά μοντέλου. Ο λόγος για την Έμιλι Σιαρς από την Αυστραλία η οποία αποφάσισε να «καταστρέψει» πολλούς άντρες!

01-main-Emily-Sears.jpg

Ο λόγος; Δεν της άρεσε ο τρόπος που της την έπεφταν μέσω των social media… Και αυτό γιατί της έστελναν πρόστυχα μηνύματα τα οποία συνοδευόντουσαν με φωτογραφίες των γεννητικών τους οργάνων.

emily-sears-1.jpg
Έτσι, η 31χρονη αποφάσισε να στέλνει τις φωτογραφίες και τα μηνύματα τους στις κοπέλες τους, για να γνωρίζουν και εκείνες τι κάνουν όταν αυτοί είναι online.

ppp.jpg.pagespeed.ce.VuqNjwPGx2.jpg
«Συνήθως λαμβάνω μία ή δυο φωτογραφίες με πέη, την ημέρα, κάθε ημέρα. Πρέπει να καταλάβουν όσοι το κάνουν αυτό ότι η αίσθηση της ανωνυμίας που τους δίνει το διαδίκτυο είναι εσφαλμένη. Όταν μου στείλουν μια τέτοια ακατάλληλη φωτογραφία, κάνω μία μικρή έρευνα. Συνήθως γράφουν στο Facebook την οικογενειακή τους κατάσταση. Κάνω φίλη την σύντροφο ή τη σύζυγο και τους πληρώνω με το ίδιο νόμισμα» λέει.

stock-photo-113966125.jpg
Μάλιστα, δήλωσε πως μερικές φορές λαμβάνει και ευχαριστήρια μηνύματα, από κοπέλες που τους έστειλε πίσω τη φωτογραφία του αγαπημένου τους. Και αυτό γιατί όπως της λένε αναφέρουν πως τους άνοιξε τα μάτια και πως δεν εί��αι η μόνη στην οποία στέλνουν τα γεννητικά τους όργανα.

Emily-Sears.jpg

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top