Ο πιο ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟΣ παραδοσιακός χορός που έχεις δει-Η νύφη δεν μπορούσε να σταματήσει να κλαίει

Το βίντεο έχει συγκεντρώσει εκατομμύρια views

​Ένας βαθιά συγκινητικός γάμος συνέβη πριν λίγες μέρες στο Όκλαντ της Νέας Ζηλανδίας. Η Αλίγια και ο Μπέντζαμιν Αρμστρονγκ ενώθηκαν τα δεσμά του γάμου μπροστά σε φίλους και συγγενείς…

Ωστόσο, μία έκπληξη από τον κουμπάρο και την οικογένεια του γαμπρού κατάφερε να συγκινήσει το ζευγάρι. Η έκπληξη δεν ήταν άλλη από τον παραδοσιακό χορό «Χάκα» των Μαορί. Κατά τη διάρκεια της γαμήλιας δεξίωσης συγγενείς και κουμπάρους χόρεψαν τον παραδοσιακό χορό ως μία ένδειξη σεβασμού στην νέα τους ζωή.

Η 21χρονη νύφη δεν μπόρεσε να κρατηθεί και ξέσπασε σε κλάματα ενώ στην συνέχεια πήρε μαζί με τον σύζυγο της μέρος σε όλο αυτό.

«Δεν είχα σχεδιάσει να μπω και εγώ μέσα μέχρι που μία από τις παρανύμφους το έκανε. Ένιωσα την ανάγκη να δείξω και εγώ με την σειρά μου αγάπη και σεβασμό. Πραγματικά με συνεπήρε» είπε η νύφη.

Ο χάκα είναι ένας παραδοσιακός χορός των Μαορί και χαρακτηρίζεται από ρυθμικές κραυγές, συσπάσεις του προσώπου, χτύπημα των ποδιών και χτυπήματα στο σώμα. Παραδοσιακά χρησιμοποιείται για να τρομάξει τον εχθρό, αλλά και σε σημαντικές περιστάσεις όπως είναι οι γάμοι και οι κηδείες.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι ο συγκεκριμένος χορός έχει σπάσει όλα τα ρε��όρ καθώς το βίντεο έχει ήδη πάνω από 16 εκατομμύρια views.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top