Πυρκαγιά σε μηχανή τρένου Eurostar- 700 επιβάτες έμειναν εγκλωβισμένοι για 8 ώρες!

Eκτελούσε το δρομολόγιο Λονδίνο-Παρίσι

​Περίπου 700 επιβάτες έμειναν εγκλωβισμένοι για 8 ώρες κατά τη διάρκεια της χθεσινής νύχτας στη βόρεια Γαλλία σε ένα Eurostar που εκτελούσε το δρομολόγιο Λονδίνο-Παρίσι, μετά την εκδήλωση πυρκαγιάς σε μια μηχανή του τρένου.

Η αμαξοστοιχία βρισκόταν σταματημένη χθες γύρω στις 21:00 τοπική ώρα (22:00 ώρα Ελλάδος) νότια του Αράς, στη Γαλλία, «έπειτα από ηλεκτρικό πρόβλημα σε μια μηχανή το οποίο προκάλεσε μια πυρκαγιά» , σύμφωνα με την υπηρεσία επικοινωνίας του Eurostar.

Η πυροσβεστική επενέβη και έσβησε την πυρκαγιά.

«Δεν υπήρξαν τραυματισμοί», διευκρίνισαν τα μέλη σωστικών συνεργείων.

Το ηλεκτρικό πρόβλημα προκάλεσε τη διακοπή της παροχής ρεύματος, βυθίζοντας το τρένο και τους επιβάτες του στο σκοτάδι, διευκρίνισε η υπηρεσία επικοινωνίας του Eurostar, επιβεβαιώνοντας τις μαρτυρίες επιβατών στο Twitter.

Δύο μηχανές ντίζελ έσυραν στη συνέχεια το τρένο ως τον σταθμό του Αράς όπου οι επιβάτες μετεπιβιβάστηκαν σε άλλο Eurostar, σύμφωνα με την εταιρεία.

Οι επιβάτες, οι οποίοι προβλεπόταν αρχικά να φτάσουν στο Παρίσι στις 20:47 (21:47 ώρα Ελλάδος) έφτασαν τελικά στη γα��λική πρωτεύουσα στις 04:30 τοπική ώρα (05:30 ώρα Ελλάδος).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top