ΣΠΟΥΔΑΙΑ κίνηση! 8χρονος αρνήθηκε δώρα στα γενέθλιά του και ζήτησε λεφτά για αδέσποτα

Κατάφερε να μαζέψει πάνω από 3.000 δολάρια!

8χρονο αγοράκι από το Τέξας, το οποίο αποφάσισε να ζητήσει λεφτά για να δοθούν σε αδέσποτα ζωάκια! Ναι, καλά διαβάσατε.

Ο Benjamin, λίγο πριν την ημέρα των γενεθλίων του, ανακοίνωσε σε συγγενείς και φίλους πως φέτος δεν θέλει δώρα και αντ' αυτού ζήτησε σε όλους τα χρήματα που θα ξόδευαν για να του πάρουν κάτι, να τα δωρίσουν στο Humane Society of North Texas- ένα καταφύγιο ζώων στην πόλη του.

Περισσότερα από 3.148 δολάρια (!) συγκεντρώθηκαν με την πρωτοβουλία του Benjamin, ενώ οι δωρεές περιλάμβαναν επίσης πάνω από 180 κιλά σκυλοτροφής όπως επίσης και άμμο για γάτες αλλά και παιχνίδια.

«Απλώς λατρεύω τα ζώα. Δεν χρειάζομαι τόσα πολλά δώρα για τα γενέθλιά μου, έχω ήδη αρκετά πράγματα. Νιώθω άσχημα που τα ζώα μένουν κλειδωμένα στα κελιά για καιρό, αν δεν έχουν πολύ φαγητό (...). Αντί να σκέφτομαι τον εαυτό μου, προτιμώ να σκέφτομαι τους άλλους», είπε ο Benjamin στο Fort Worth Star-Telegram.

«Πρόκειται μακράν για τ�� μεγαλύτερο δώρο που έχουμε λάβει ποτέ από έναν τόσο μικρό παιδί. Ειλικρινά, είμαστε κατασυγκινημένοι και ευγνώμονες», είπε η Whitney Hanson από το HSNT.

«Είναι φιλάνθρωπος. Ανυπομονώ να δω τι θα κάνει όταν μεγαλώσει. Είναι πραγματικά πολύ γενναιόδωρος και ένα πολύ γλυκό παιδί», συμπλήρωσε.

Γενικά η οικογένεια του 8χρονου είναι ιδιαιτέρως φιλόζωη, καθώς χρόνια τώρα στηρίζουν όπως μπορούν την HSNT, ενώ έχουν υιοθετήσει από εκεί και μια γάτα- μια από τις πιο παλιές «κατοίκους» στο καταφύγιο, που ήταν στα αζήτητα.


Δείτε το βίντεο…