ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΡΑΣ! Της έκανε πρόταση γάμου ενώ… έπεφτε το αεροπλάνο (ΒΙΝΤΕΟ)

Όταν ο άνθρωπος φτάνει στα άκρα για την αγάπη του και μόνο...

Μια πρωτότυπη ιδέα συνέλαβε έν��ς άνδρας από την Καλιφόρνια για να κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του. Όχι, δεν οργάνωσε δείπνο με κεριά, ούτε ταξίδι έκπληξη. Τι έκανε; Σκέφτηκε κάτι παρακινδυνευμένο που δεν άφηνε και πολλά περιθώρια στη σύντροφό του για μια… αρνητική απάντηση!

Οργάνωσε μια πτήση με ιδιωτικό αεροπλάνο το οποίο οδηγούσε ο ίδιος. Όταν βρισκόταν στον αέρα ο άνδρας σκηνοθέτησε μια κατάσταση έκτακτης ανάγκης και ζήτησε από την φίλη του να τον βοηθήσει να καταλάβει τι σημαίνουν οι ενδείξεις που παρουσιάζονται στο ταμπλό του μικρού αεροσκάφους.

γτθο΄φτθό.jpg

Έτσι, της έδωσε να διαβάσει κάποιες οδηγίες. Εκείνη ψύχραιμη έκανε ό,τι της υποδείκνυε ο σύντροφός της. Κάποια στιγμή η κοπέλα άρχισε να χαμογελά καθώς μέσα στο κείμενο των οδηγιών έκτακτης ανάγκης, ο φίλος της της ζητούσε να τον παντρευτεί!

γξκ΄γξ΄κγ΄ξ.jpg

Αμέσως εκείνος έβγαλε ένα δαχτυλίδι και αφού πήρε την θετική απάντηση, της το πέρασε στο δάχτυλο. Κατόπιν, οι δυο νέοι προσγειώθηκαν στο αεροδρόμιο της περιοχής με ασφάλεια, όπου τους περίμεναν οι φίλοι τους και γιόρτασαν όλοι μαζί το μεγάλο ναι και φυσικά τον… επικείμενο γάμο τους!


Δείτε το βίντεο…
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top