Μπιλ Κλίντον αλά Γιάννης Σπαλιάρας-«Είχε 2.000 ερωμένες. Η Χίλαρι το ήξερε»

Αποκαλύψεις φωτιά για την ερωτική ζωή του πρώην Αμερικανού Προέδρου

​Νέες αποκαλύψεις για τη "άστατη" ζωή του Μπιλ Κλίντον έρχονται στη δημοσιότητα απο μια πρώην εργαζόμενη στο Λευκό Οίκο. Εκτιμάται ότι ενδεχομένως θέλει να πλήξει την εικόνα της Χίλαρι Κλίντον.

Συγκεκριμένα, η Λίντα Τρίπ αποκαλύπτει οτι ο Μπιλ Κλίντον είχε 2.000 ερωμένες στο Λευκό Οίκο και επιπλέον οτι γνώριζε γι' αυτό η Χίλαρι Κλίντον.

Linda-Tripp1.jpg
Η Λίντα Τρίπ

Τις αποκαλύψεις έκανε η ίδια σε ραδιοφωνική της συ��έντευξη στο «Aaron Klein Investigative Radio».

«Η Χίλαρι όχι μόνο ήξερε για τα σεξουαλικά κατορθώματα του συζύγου της αλλά είχε αναλάβει προσωπικά να διαδώσει τις πληροφορίες για τις ερωτικές περιπέτειες του με στόχο να καταστρέψει τις γυναίκες με τις οποίες φλέρταρε ο Κλίντον.Το γεγονός ότι παρουσιάζει τον εαυτό της ως υπέρμαχο των δικαιωμάτων των γυναικών σε όλο τον κόσμο αλλά και το γεγονός ότι έχει καταστρέψει όλα αυτά τα χρόνια τόσες γυναίκες για να διασφαλίσει την πολιτική της βιωσιμότητα, συνεχίζει να είναι αποκρουστικό για μένα», είπε χαρακτηριστικά η Τριπ.

Linda-Tripp2.jpg

Υπενθυμίζεται ότι η Λίντα Τρίπ , είχε μαγνητοφωνήσει τις αποκαλύψεις της Μόνικα Λεβίνσκι για τη σχέση της με τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ.

Οι εν λόγω αποκαλύψεις βέβαια ελέγχονται για την ακρίβειά τους, καθώς η Λίντα Τριπ έχει εκφραστεί και στο παρελθόν με τα χειρότερα λόγια για την Χίλαρι, τονίζοντας ότι δεν πρέπει να γίνει ποτέ πρόεδρος, ενώ και ο χρόνος των αποκαλύψεων –μια εβδομάδα πριν τις προκριματικές για το χρίσμα των Δημοκρατικών- προβληματίζει ��ρκετούς…

ImageHandler.jpg

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top