ΣΙΓΑ μην κάτσει να ΣΚΑΣΕΙ: Την παράτησε λίγο πριν παντρευτούν και εκείνη γύρισε τον κόσμο- ΦΩΤΟ

Θα βγάλει και βιβλίο

ΣΙΓΑ μην κάτσει να ΣΚΑΣΕΙ: Την παράτησε λίγο πριν παντρευτούν και εκείνη γύρισε τον κόσμο- ΦΩΤΟ

​Μπορεί να είχε σχεδιάσει τα πάντα στη ζωή της σύμφωνα με τον αγαπημένο της… εκείνος όμως φαίνεται πως είχε άλλα σχέδια.

Ο λόγος για την Κέιτι Κόλινς από την Βρετανία, η οποία είδε τη ζωή της να αλλάζει μέσα σε λίγα 24ωρα! Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή…

nifi-gampros-ena.jpg
Η 30χρονη νόμιζε πως περνούσε μία από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της… Ήταν όλα έτοιμα και μετρούσε αντίστροφα για το γάμο με τον σύντροφο της όταν εκείνος αποφάσισε να ματαιώσει το γάμο.

Η απόφαση του να την χωρίσει, όμως, δεν την πήρε από κάτω… Έτσι, έβγαλε εισιτήριο για την Ασία, που ήταν ο πρώτος της προορισμός και στην συνέχεια άρχισε να γυρίζει όλο τον κόσμο.

nifi-gampros-dyo.jpg
«Όλοι έλεγαν πόσο έχω τρελαθεί, ειδικά γιατί ποτέ μέχρι τότε δεν είχα ταξιδέψει μόνη μου», είπε. Μάλιστα όσο ταξίδευε έγραφε σε μπλογκ και παράλληλα ετοίμαζε το πρώτ�� της το βιβλίο το οποίο είναι ήδη έτοιμο.

Αποφάσισε να μείνει σε ένα χωριουδάκι στη Γαλλία και να διδάσκει αγγλικά… πριν λίγες μέρες χτύπησε το τηλέφωνο της. Ένας μεγάλος εκδοτικός οίκος είχε διαβάσει το βιβλίο της και ήθελε να το εκδώσει. Όπως καταλαβαίνετε η απάντηση της ήταν θετική, με την νεαρή να υποστηρίζει ότι πλέον ζει το όνειρο της!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top