ΑΥΤΟ το βίντεο ΠΡΕΠΕΙ να το δείτε- Η αλήθεια για την παγκόσμια οικονομία: «Ορατότης μηδέν»

Όλα τα βλέμματα του κόσμου είναι στραμμένα στην Ελβετία

​Οι πιο ισχυροί του κόσμου συγκεντρώνονται στο Νταβός, προκειμένου να συζητήσουν για την παγκόσμια οικονομία. Αύριο θα είναι εκεί και ο Αλέξης Τσίπρας.

Ο Ρίτσαρντ Κουέστ , ο γνωστός παρουσιαστής του CNN έχει φτάσει ήδη στο ελβετικό θέρετρο και περιγράφει με τον πιο γλαφυρό τρόπο τα τρία ανοιχτά μέτωπα της οικονομίας όπως και τους λόγους που κανείς δεν μπορεί να δει το μέλλον.

«Ορατότης μηδέν. Δεν βλέπουμε μπροστά μας ούτε στο ένα μέτρο. Στο βουνό επικρατούν πολύ άσχη��ες συνθήκες όπως ακριβώς και στην παγκόσμια οικονομία.

Γιατί; Επειδή δεν μπορούμε να δούμε τι έρχεται. Μπροστά μας ο κίνδυνος… Οι τιμές του πετρελαίου να βυθιστούν και άλλο. Η επιβράδυνση της ανάπτυξης στην Κίνα. Και στις αναδυόμενες αγορές, το μπρος- πίσω των χρηματιστηρίων.

Όλα τα προειδοποιητικά σημάδια είναι εδώ… Η καταιγίδα επιδεινώνεται. Η θερμοκρασία πέφτει… Είτε είναι η πτώση των τιμών του πετρελαίου, η επιβράδυνση της Κίνας, ή η αδυναμία των αναδυόμενων αγορών, η πρόκληση στο Νταβός είναι να βρεθεί ένας ξεκάθαρος δ��όμος προς τα εμπρός. Αν οι ηγέτες αποτύχουν, ειλικρινά θα μείνουμε στο κρύο, πετώντας στα τυφλά».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top