ΒΙΝΤΕΟ: 15χρονη που μοιάζει με 90χρονη έπαθε ΕΜΦΡΑΓΜΑ- Πάσχει από σπάνια ασθένεια

Γιόρτασε τα γενέθλια της σαν πριγκίπισσα

​Ο χαρακτηρισμός «άτυχη» είναι λίγος για την Μαγκαλί Γκονζάλες Σιέρα από την Κολομβία. Το κοριτσάκι αν και βιολογικά είναι μόλις 15 χρονών το σώμα και ο οργανισμός της έχουν αγγίξει τα 90 έτη.

Μάλιστα, η μικρούλα πέρυσι υπέστη έμφραγμα ενώ έχει «χάσει» τα μαλλιά και τις βλεφαρίδες της! Την Κυριακή γιόρτασε τα γενέθλια της και έμοιαζε σαν πριγκίπισσα μέσα στο παραμυθένιο φόρεμα της.

Οι γονείς της κοπέλας, που πάσχει από μία σπάνια ασθένεια, είχαν πάρει ένα σωρό προφυλάξεις ώστε εκείνη να μην ταλαιπωρηθεί και να μην πονέσει.

457080_221311_1.jpg
«Νομίζω πως είμαι όμορφη», δήλωσε η 15χρονη φορώντας ασημένια τιάρα και περούκα μακριών καστανών μαλλιών. «Η ασθένεια της εκδηλώθηκε όταν ήταν μόλις 10 μηνών. Το δέρμα της σκλήρυνε, έχασε τις βλεφαρίδες, τα φρύδια, τα μαλλιά της», είπε η 35χρονη μητέρα της.

«Όταν ήταν δύο ετών, οι γιατροί διέγνωσαν το σύνδρομο Hutchinson-Gilford (προγηρία), που χαρακτηρίζεται από μια πρόωρη και δραματικά επιταχυνόμενη γήρανση του οργανισμού. Η Μάγκι είναι 15 χρονών και τα οστά της είναι 90 ετών. Άτομα με αυτή τη σπάνια ασθένεια (προγηρία) συνήθως πεθαίνουν κατά τη διάρκεια της εφηβείας».

Πάντως, οι γονείς της ελπίζουν ότι θα καταφέρει να ξεπεράσει τα προβλήματα της και θα γίνει νοσοκόμα όπως ονειρεύεται.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top