ΣΟΚΑΡΟΥΝ οι μαρτυρίες των γυναικών- θυμάτων της σεξουαλικής επίθεσης στην Κολωνία

«Άρχισαν να με αγγίζουν ανάμεσα στα πόδια, το ίδιο έκαναν και στις φίλες μου»

ΣΟΚΑΡΟΥΝ οι μαρτυρίες των γυναικών- θυμάτων της σεξουαλικής επίθεσης στην Κολωνία

​Σοκαριστικές είναι οι μαρτυρίες των γυναικών που έπεσαν θύματα σεξουαλικών επιθέσεων την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στην Κολωνία. Η γερμανική αστυνομία πιστεύει ότι οι επιθέσεις αυτές διαπράχθηκαν από άνδρες αραβικής ή βορειοαφρικανικής καταγωγής.

«Άρχισαν να με αγγίζουν ανάμεσα στα πόδια, το ίδιο έκαναν και στις φίλες μου» περιγράφει μία από τις γυναίκες που έπεσαν θύματα της σεξουαλικής επίθεσης. Φοβισμένη και με γυρισμένη την πλάτη στη κάμερα εξιστορεί τον εφιάλτη που έζησε στα χέρια των δεκάδων εξαγριωμένων ανδρών.

«Γλίτωσα το βιασμό χάρη στον σύντροφο μου. Ο φίλος μου προσπάθησε να με τραβήξει μακριά τους, να με σώσει. Με είχε περικυκλώσει μια αρκετά μεγάλη ομάδα ανδρών, 30 με 40 άτομα» λέει η ίδια.

Η Τζένη παίρνει μία βαθιά ανάσα και βλέπει τις φωτογραφίες με τα σοβαρά εγκαύματα στο χέρι της. Οι δράστες την έκαψαν με πυροτέχνημα.

«Άκουσα ένα δυνατό ήχο και ένιωσα μια φλόγα στην κουκούλα μου. Προσπάθησα να βγάλω το πυροτέχνημα από την κουκούλα μου αλλά μου γλίστρησε και πήρε φωτιά το μπουφάν. Οι ουλές που δημιούργησαν τα εγκαύματα δεν πρόκειται να φύγουν, θα μείνουν για πάντα. Ήμουν τυχερή που το πυροτέχνημα δεν εξερράγη» περιγράφει η Τζένη.

Μέχρι τώρα υπάρχουν 121 καταγγελίες, οι δύο αφορούν βιασμό. Η νεαρή Μισέλ μαζί με άλλες 10 φίλες της πιάστηκαν μεταξύ τους για να περάσουν μέσα από τους οργισμένους άνδρες. Μιλούσαν αραβικά, οι μόνες αγγλικές λέξεις ήταν το «γειά σου μωρό μου», λέει.

«Ξαφνικά, μας περικύκλωσε μια ομάδα 20 με 30 ανδρών. Ήταν γεμάτοι θυμό. Έπρεπε να βεβαιωθούμε πως καμία μας δεν θα την τράβαγαν ανάμεσά τους. Άρχισαν να μας αγγίζουν παντού. Εμείς προσπαθούσαμε να τους ξεφύγουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Ταυτόχρονα προσπαθούσαμε να μετρηθούμε, να δούμε μην έχουν αρπάξει καμιά κοπέλα από την παρέα. Μετά καταλάβαμε ότι μας είχαν κλέψει από τις τσέπες μας ότι υπήρχε σε αυτές» αναφέρει η Μισέλ.

Η δήμαρχος της Κολωνίας πάντως προκάλεσε έντονες αντιδράσεις καθώς το μόνο που είχε να πει ήταν να συστήσει στις γυναίκες να ντύνονται σεμνά και να μένουν μακριά από αγνώστους.

Μετά τις σεξουαλικές επιθέσεις όχι μόνο στην Κολωνία, αλλά και σε Αμβούργο, Στουτγκάρδη και Φρανκφούρτη, η κυβέρνηση επέρριψε ευθύνες στην αστυνομία καθώς δεν κατάφερε να ελέγξει την κατάσταση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

90 γυναίκες δέχτηκαν ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΗ την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς στη Γερμανία!

ΣΑΛΟΣ με τις δηλώσεις της Δημάρχου της Κολωνίας για τις σεξουαλικές επιθέσεις

Αηδιασμένη η Μέρκελ από τις άγριες επιθέσεις εναντίον γυναικών στην Κολωνία

ΔΕΙΤΕ που αλλού έγινε μαζική σεξουαλική επίθεση το βράδυ της Πρωτοχρονιάς

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top