ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ στο Παρίσι-Πυροβολισμοί έξω από αστυνομικό τμήμα-Ένας NΕΚΡΟΣ

Άγνωστος επιχείρησε να μπουκάρει με μαχαίρι ανήμερα της επετείου του Charlie Hebdo-ΦΩΤΟ του νεκρού δράστη-Ψεύτικη η ζώνη με εκρηκτικά που φορούσε-Πρώτη ανάρτηση: 07/01/2016 13:52

​Συναγερμός σήμανε σήμερα στο Παρίσι, στις 11:55 τοπική ώρα, ανήμερα της τραγικής επετείου της επίθεσης στα γραφεία του περιοδικού Charlie Hebdo από τα αδέρφια Κουασί.

Σύμφωνα με τα γαλλικά μέσα ενημέρωσης, πυροβολισμοί σημειώθηκαν έξω από αστυνομικό τμήμα, στο 18ο διαμέρισμα, βόρεια του Παρισιού.


Ο νεκρός δράστης

Όπως αναφέρει το RTL, ένας άνθρωπος σκοτώθηκε από τους αστυνομικούς όταν κινήθηκε απειλητικά προς το μέρος τους κρατώντας ένα μαχαίρι.

Ψεύτικη η ζώνη με εκρηκτικά που φορούσε ο δράστης

Ψευτική τελικά ήταν η ζώνη με εκρηκτικά που φορούσε ο δράστης, σύμφωνα με αστυνομικούς που διενέργησαν έρευνα. Αυτό σημαίνει πως αποκλείεται το ενδεχόμενο να επρόκειτο για επίθεση αυτοκτονίας σύμφωνα με ξένα sites.

Νωρίτερα, αυτόπτοι μάρτυρες ανέφεραν πως κρέμονταν καλώδια από πάνω του, πως ακούστηκαν 2-3 πυροβολισμοί καθώς επίσης και ότι ο δράστης φώναζε "Ο Αλλάχ είναι μεγάλος".


Το μαχαίρι του δράστη

Το αστυνομικό τμήμα είναι στην 34 Rue de la Goutte d'Or.

Η περιοχή είναι αποκλεισμένη από αστυνομικούς ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως ίσως αναζητείται και δεύτερος καμικάζι αυτοκτονίας.



ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αδέλφια Κουασί: στα 10 τους βρήκαν την έγκυο μητέρα τους νεκρή από υπερβολική δόση χαπιών!

Η σχέση του Γάλλου δράστη της σφαγής στο Bataclan με την επίθεση στο Charlie Hebdo

ΔΕΙΤΕ το συγκλονιστικό πρωτοσέλιδο του «Charlie Hebdo» για το μακελειό στο Παρίσι

Ένας χρόνος από το «Charlie Hebdo»: Το μαύρο εξώφυλλο και ο δολοφόνος που ακόμα τρέχει