Οι αρραβωνιασμένοι δεν θα πρέπει να συζούν, να φλερτάρουν και να κρατιούνται χέρι χέρι

Tι συστήνει η Διεύθυνση Θρησκευτικών Υποθέσεων της Τουρκίας

​Η Διεύθυνση Θρησκευτικών Υποθέσεων της Τουρκίας συνέστησε στους αρραβωνιασμένους και σε όσους σκοπεύουν να παντρευτούν… να μην συζούν, να αποφεύγουν να κρατιούνται από το χέρι και να μην φλερτάρουν!

«Δεν είναι κακό να συναντιούνται οι αρραβωνιασμένοι και να μιλούν για να γνωριστούν, στο βαθμό που δεν θα εκτίθενται δημοσίως» ανέφερε η ανώτατη τουρκική ισλαμική αρχή, η Ντιγιανέτ.

Ωστόσο, τόνισε: «Όμως οι αρραβωνιασμένοι πρέπει να αποφεύγουν το φλερτ, να μην συζούν, να μην απομονώνονται σε κατ' ιδίαν συναντήσεις που θα μπορούσαν να προκαλέσουν κουτσομπολιά, να μην κρατιούνται από το χέρι και (να αποφεύγουν) κάθε άλλη συμπεριφορά που δεν εγκρίνεται από το Ισλάμ».

Η Ντιγιανέτ, η οποία είναι ένα από τα καλύτερα χρηματοδοτούμενα κρατικά ιδρύματα της Τουρκ��ας, έχει προκαλέσει στο παρελθόν με τις αμφιλεγόμενες αποφάσεις της, σχετικά με τη χρήση του χαρτιού τουαλέτας και τα προϊόντα καθαρισμού που περιέχουν οινόπνευμα!

πηγή: hyrriyetdailynews

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top