Την απόλυτη καταστροφή είχε προβλέψει η Νοστράδαμος των Βαλκανίων για το 2016

«Μαύρες» μέρες περιμένουν την Ευρώπη

​«Μαύρες» μέρες περιμένουν την Ευρώπη αν πιστέψει κανείς τα λόγια της ηλικιωμένης τυφλής μάντισσας από τη Βουλγαρία, οι οπαδοί της οποίας πιστεύουν ότι προέβλεψε με ακρίβεια την επίθεση στους Δίδυμους Πύργους, την άνοδο του Ισλαμικού Κράτους και το τσουνάμι του 2004, πριν από τον θάνατό της το 1996.

H Baba Vanga, όπως λένε εκείνοι που έχουν μελετήσει την πορεία της, είχε προβλέψει την άνοδο του Ισλαμικού Κράτους πολλές δεκαετίες πριν και είχε προειδοποιήσει για την εισβολή τους στην Ευρώπη.

Για το 2016, υποστήριζε ότι είδε σε ένα όραμά της την Ευρώπη να είναι ερημωμένη και εγκαταλελειμμένη, ύσ��ερα από μια σειρά καταστροφών που θα πλήξουν τη Γηραιά ήπειρο.
Επιπλέον, προέβλεψε ότι ο πληθυσμός της θα φτάσει σχεδόν στο μηδέν το 2025, λόγω των μουσουλμάνων εισβολέων.

Οι υ��οστηρικτές της αναφέρουν πως οι προφητείες της «έπεφταν» μέσα σε ποσοστό 85%.

Αρκεί να σκεφτεί κανείς πως είχε μιλήσει για το λιώσιμο των πάγων από το 1950, αλλά και για το τσουνάμι του 2004, αφού είχε αναφέρει ότι «ένα τεράστιο κύμα που θα κατεβεί σε μια μεγάλη ακτή και θα καταπιεί ανθρώπους και πόλεις και θα εξαφανιστούν τα πάντα κάτω από το νερό».

Πηγή: express.co.uk

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top