ΔΕΙΤΕ τι έκανε ΑΥΤΗ την παχουλή κοπέλα να αδυνατίσει!-Έχασε 25 κιλά

Μεταμορφώθηκε η 27χρονη

ΔΕΙΤΕ τι έκανε ΑΥΤΗ την παχουλή κοπέλα να αδυνατίσει!-Έχασε 25 κιλά

​Μια φωτογραφία έκανε αυτή την 27χρονη να χάσει 25 κιλά!

kiasdfkl0.jpg
Η Ρόμα από το Κέιμπριτζ «έπεσε» πέντε νούμερα στα ρούχα της! Σύμφωνα με την Mirror, όλα ξεκίνησαν όταν είδε την περσινή της φωτογραφία στο χριστουγεννιάτικο δείπνο πάνω από ένα άδειο πιάτο.

kiasdfkl5.jpg
Τότε συνειδητοποίησε πως είχε έρθει η ώρα να χάσει κιλά, όπως λέει. Έτσι αποφάσισε να ακολουθήσει ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα διατροφής από μια εταιρεία και να χάσει 25 κιλά.

«Τα Χριστούγεννα έτρωγα πάντα ένα τεράστιο γεύμα τριών πιάτων με όλες τις γαρνιτούρες. Ο τρόπος με τον οποίο η οικογένειά μας γιόρταζε τα Χριστούγεννα ήταν πάντα επικεντρωμένος γύρω από το φαγητό και το ποτό, γι’ αυτό έτρωγα πολύ περισσότερο από τις αρχές Δεκεμβρίου μέχρι το Φεβρουάριο και συσσώρευα κιλά. Όταν είδα τις φωτογραφίες του εαυτού μου στο τραπέζι των Χριστουγέννων, ένιωσα πολύ άβολα με τον τρόπο που έμοιαζα και ήθελα να αδυνατίσω. Άρχισα να συνειδητοποιώ επίσης πως είχα μόνο τρία ρούχα στην ντουλάπα μου που θα μπορούσα να φορέσω αλλά αρνιόμουν να αγοράσω κάτι καθώς θα έπρεπε να είναι ένα μεγάλο νούμερο. Όταν πήγαινα για ψώνια κατά τη διάρκεια της περιόδου των Χριστουγέννων θα κατέληγα πάντα να τρώω κρεατόπιτες μόνο και μόνο επειδή τις έβλεπα μπροστά μου. Έκανα προσπάθειες να περιορίσω τις μερίδες από τα φαστ φουντ, - έτρωγα περίπου τρεις φορές την εβδομάδα - αλλά πάντα κατέληγα να τρώω για τέσσερα άτομα όταν ήμουν με τους οικείους μου», λέει η ίδια.

Η 27χρονη αντικατέστησε την πίτσα και τα ζυμαρικά με σαλάτες και πιο υγιεινά γεύματα και το πρωί έτρωγε πλέον θρεπτικά ροφήματα και φρούτα.

Όπως αποκαλύπτει, ήταν πολύ δύσκολο να αλλάξει όλες τις διατροφικές της συνήθειες και το μέγεθος των μερίδων αλλά άξιζε ο κόπος.

Όταν άρχισε να χάνει κιλά αυτόματα απέκτησε περισσότερη ενέργεια και ένιωθε καλύτερα και ��ιο υγιής.
Ακόμη απολαμβάνει το φαγητό, όπως λέει, αλλά είναι πολύ πιο αυστηρή με αυτά που τρώει και τις ποσότητες ενώ σκοπεύει να χάσει μερικά κιλά ακόμη. Αισθάνεται, όπως αποκαλύπτει, πιο χαρούμενη από ποτέ!
kiasdfkl2.jpg

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top