Tο «μαύρο κουτί» του ρωσικού αεροσκάφους που κατέρριψαν οι Τούρκοι ΔΕΝ θα μιλήσει ακόμα

To άνοιξαν μπροστά σε δημοσιογράφους-ΒΙΝΤΕΟ

​Αναβάλλεται για λίγες ημέρες η δημοσιοποίηση των δεδομένων από το «μαύρο κουτί» του ρωσικού Σουχόι που καταρρίφθηκε από τουρκικά καταδιωκτικά στις 24 Νοεμβρίου, πάνω από τα τουρκο-συριακά σύνορα.

Όπως μεταδίδει το κρατικό ρωσικό πρακτορείο Itar-Tass, επικαλούμενο δηλώσεις του υποδιοικητή των Ρωσικών Αεροδιαστημικών Δυνάμεων, Σεργκέι Ντρόνοφ, ο καταγραφέας έχει υποστεί ζημιές, με συνέπεια η αποκωδικοποίηση των δεδομένων να μην έχει ακόμα αρχίσει, καθώς απαιτείται η χρήση ειδικού εξοπλισμού.

Όπως αναφέρει το ρωσικό πρακτορείο Interfax, το ρωσικό υπουργείο Άμυνας δεσμεύθηκε ότι θα δημοσιοποιήσει τα αποτελέσματα την ερχόμενη Δευτέρα, ενώ αρχικά ήταν προγραμματισμένο να δημοσιοποιηθούν σήμερα Παρασκευή.

Το μαύρο κουτί μάλιστα ανοίχτηκε σύμφωνα με το Russia Today από ειδικούς ενώπιον των δημοσιογράφων κατά την συνέντευξη τύπου και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο ειδικό εργαστήριο.

Παράλληλα, η Ρωσία κάλεσε 14 χώρες να συμμετάσχουν στην αποκωδικοποίηση των μαύρων κουτιών του ρωσικού Su-24, που κατέρριψε η Τουρκία, σύμφωνα με τον υπουργό Άμυνας της χώρας, ωστόσο μόνο η Κίνα και η Μεγάλη Βρετανία αποδέχτηκαν την πρόσκληση.

Το ρωσικό βομβαρδιστικό Su-24 κατερρίφθη από την Τουρκία ως απάντηση στην φερόμενη παραβίαση του τουρκικού εναέριου χώρου από το ρωσικό αεροσκάφος. Τόσο οι Ρώσοι όσο και οι Σύροι αξιωματούχοι επιβεβαίωσαν ότι Su-24 δεν παραβίασε τον εναέριο χώρο της Τουρκίας κι ότι η κατάρριψη ήταν παράνομη.

μαυρο κουτι.jpg

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αποκάλυψη: Για παραβίαση μόλις 17 δευτερόλεπτων καταρρίφθηκε το ρωσικό μαχητικό!

ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ τα αντίποινα: Ρωσικά μαχητικά βομβάρδισαν τουρκικό κομβόι με ανθρωπιστική βοήθεια!

Η Ρωσία "βρυχάται"-Στέλνει τη ναυαρχίδα του ρωσικού στόλου με πυραύλους στη Συρία

ΗΧΗΤΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ από την κατάρριψη του ρωσικού μαχητικού-Οι κραυγές των πιλότων-ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top