ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΣΕ την ίδια του τη μάνα με καλώδιο τηλεφώνου ο 19χρονος γιος Ρώσου μεγιστάνα

Σε δωμάτιο ξενοδοχείου βρέθηκε το πτώμα της 44χρονης

ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΣΕ την ίδια του τη μάνα με καλώδιο τηλεφώνου ο 19χρονος γιος Ρώσου μεγιστάνα

​Από τα χέρια του γιου της «έφυγε» η 44χρονη Αναστασία Σόσινα Νοβίκοβα, ο οποίος χρησιμοποίησε το καλώδιο τηλεφώνου και την στραγγάλισε μέσα στο ξενοδοχείο όπου βρίσκονταν.

Ο 19χρονος μητροκτόνος είναι γιος του Ρώσου μεγιστάνα του λιανικού εμπορίου, Ιγκόρ Σόσιν. Ο πατέρας του έχει μεταξύ άλλων μεγάλη αλυσίδα σούπερ μάρκετ στη Ρωσία.

Ο Γεγκόρ Σόσιν ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών όταν σκότωσε τη μητέρα του. Οι δυο τους νωρίτερα είχαν παρακολουθήσει μία συζήτηση για τη σημασία της οικογένειας.

Yegor-Sosin-1_3527535b.jpg
Το πτώμα της 44χρονης, το οποίο έφερε βίαια τραύματα, εντοπίστηκε στις 11 Δεκεμβρίου από τους υπαλλήλους του ξενοδοχείου, οι οποίοι κάλεσαν την αστυνομία.

Ο δράστης στην κατάθεση του δήλωσε ότι ήταν υπό την επήρεια ισχυρών ναρκωτικών ουσιών όταν διέπραξε το έγκλημα, και ότι είχε παέι από τη Μόσχα εκεί, με τη μητέρα του (δεν διευκρινίζεται σε ποια πόλη βρίσκεται το ξενοδοχείο), προκειμένου να υποβληθεί σε θεραπεία.

sosin.15.12.3.jpg
«Η μητέρα μου και εγώ συναντηθήκαμε για κάποιες θεραπείες και μου έδωσε μερικά χάπια», είπε ο 19χρονος, σύμφωνα με την Telegraph. «Αργότερα, στο δωμάτιό μας, άρχισαν να συμβαίνουν περίεργα πράγματα. Είχα παραισθήσεις», είπε ακόμη στην αστυνομία.

Σε ένα βίντεο που φέρεται να είναι από την ανάκρισή του, ένας νεαρός άνδρας φορά μπουρνούζι και μιλά στην αστυνομία ενώ είναι ταραγμένος και σε σύγχυση. Τα ρωσικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι ο άνδρας είναι ο 19χρονος, αν και το πρόσωπό του δεν αποκαλύπτεται.

πηγή: Telegraph

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top