ΝΕΟ επεισόδιο μεταξύ Ρωσίας και Τουρκίας στην Μαύρη Θάλασσα!

Σύμφωνα με το Russia Today

ΝΕΟ επεισόδιο μεταξύ Ρωσίας και Τουρκίας στην Μαύρη Θάλασσα!

Μετά το χθεσινό επεισόδιο στο Αιγαίο μεταξύ Ρωσίας και Τουρκίας, ένα νέο προκλήθηκε τ�� πρωί της Δευτέρας στη Μαύρη Θάλασσα.

Σύμφωνα με το Russia Today, ρωσικό καταδρομικό και σκάφος της ακτοφυλακής κυνήγησαν τουρκικό εμπορικό πλοίο το οποίο παρεμπόδιζε ρωσική πλατφόρμα γεώτρησης που μεταφερόταν σε άλλη θέση, στην Μαύρη Θάλασσα, στα ρωσικά χωρικά ύδατα.

«Ενεργώντας κατά παράβαση των κανονισμών για την αποφυγή συγκρούσεων και κατά τις γενικά αποδεκτές συμβάσεις της πλοήγησης, το τουρκικό σκάφος απέτυχε να περάσει εκτός πορείας της νηοπομπής. Πλησίασε εγκάρσια και προσπάθησε να σταματήσει την πορεία της , δημιουργώντας έτσι κίνδυνο για μια σύγκρουση», δήλωσε εκπρόσωπος της εταιρείας, τονίζοντας ότι ο καπετάνιος του τουρκικού πλοίου τηρούσε σιγή ασυρμάτου παρά τα αιτήματα από τα ρωσικά πλοία να απομακρυνθεί.

dfhtfhrtyh.jpg
Υπενθυμίζεται ότι την Κυριακή στο βόρειο Αιγαίο ρωσικό πολεμικό πλοίο έριξε προειδοποιητικές βολές σε τουρκικό αλιευτικό, υποστηρίζοντας ότι κατευθυνόταν πάνω στο ρωσικό σκάφος και πως αγνοούσε τις προειδοποιήσεις.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top