Ένα απροσδόκητο γράμμα από 9χρονη- ΔΕΙΤΕ τι ζήτησε από τους αστυνομικούς της περιοχής της

Την κάλεσαν να επισκεφθεί το τμήμα

Ένα απροσδόκητο γράμμα από 9χρονη- ΔΕΙΤΕ τι ζήτησε από τους αστυνομικούς της περιοχής της

​Την έκπλη��η των αστυνομικών του τμήματος στο Σουίντον της Αγγλίας προκάλεσε ένα γράμμα μίας 9χρονης μαθήτριας… το οποίο κάνει τις τελευταίες ώρες το γύρο του διαδικτύου.

Η Κaiya εξέφρασε την επιθυμία της να υπηρετήσει στο σώμα όταν μεγαλώσει και ζήτησε από τους αστυνομικούς μερικές συμβουλές, για να πετύχει το στόχο της!

Kaiyas-letter.jpg
Το απροσδόκητο γράμμα της μικρής έφερε χαμόγελα στα πρόσωπα των αστυνομικών, οι οποίοι συμφώνησαν να επισκεφθεί το αστυνομικό τμήμα και σε ανάρτησή τους στο facebook με την επιστολή της, αστειεύτηκαν ότι «ίσως να κάνει και μια-δυο συλλήψεις».

«Αγαπητοί υπεύθυνοι της Αστυνομίας, όταν γίνω 18 θέλω να γίνω αστυνομικός. Θα ήθελα λοιπόν, να μου δώσετε κάποιες πληροφορίες και συμβουλές για να τα καταφέρω. Ο λόγος που θέλω να γίνω αξιωματικός της αστυνομίας είναι γιατί θέλω να έχω μια δουλειά που οι άνθρωποι θα με σέβονται. Αναρωτιόμουν αν θα μπορούσατε να μου επιτρέψτε να παρακολουθήσω από κοντά τη δουλειά σας στο αστυνομικό τμήμα. Kaiya. Ηλικία 9» έγραψε χαρακτηριστικά το κορίτσι.

πηγή: mirror

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top