ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ πείραμα! Τους διάβαζε την Αγία Γραφή λέγοντάς τους ότι είναι το κοράνι (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε πώς αντέδρασαν

Ένα αποκαλυπτικό κοινωνικό πείραμα πραγματοποιήθηκε αρχές του μήνα στην Ολλανδία, με στόχο να εξετάσει τις αντιδράσεις του κόσμου απέναντι στη θρησκεία. Ειδικότερα, κάποιος τους διάβαζε χωρία από την Αγία Γραφή και μετά τους έλεγε ότι ήταν χωρία από το Κοράνι για να δει τις αντιδράσεις τους.

Πίσω από το εν λόγω πείραμα βρίσκεται το διαδικτυακό κανάλι Dit Is Normaal. Οι Sacha Harland και Alexander Spoor έκρυψαν μερικά αποσπάσματα από την Αγία Γραφή σε ένα βιβλίο που κρατούσαν με τίτλο "Holy Quran", το ιερό Κοράνι.

Εάν δεν είστε εξοικειωμένοι με την Αγία Γραφή, μπορεί να βρείτε κάποια, μάλλον ανατρεπτικά χωρία, μέσα στις σελίδες της. Τι συμβαίνει όμως όταν παίρνετε ορισμένα αποσπάσματα από το ιερό κείμενο, τα διαβάζετε δυνατά και λέτε στους ανθρώπους ότι είναι λόγια από το Κοράνι;

Το πείραμα στο παραπάνω βίντεο είναι διαφωτιστικό. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι κάνει το γύρο του διαδικτύου και έχει γίνει viral!

Δείτε το!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top