Αυτό είναι δώρο: Αγοράζουν στους συζύγους τους κούκλες του sex για να είναι «χορτάτοι»!

Στόχος; Nα τους ικανοποιούν όταν δεν μπορούν εκείνες

​Ο σύζυγος σου θέλει να κάνετε sex και εσύ έχεις… «πονοκέφαλo»; Μην αγχώνεσαι, υπάρχει λύση!

Την «απάντηση» στο πρόβλημα, δίνουν οι γυναίκες της Κίνας, οι οποίες αγοράζουν στους συζύγους τους κούκλες του sex, από sex shops, ώστε να τους ικανοποιούν όταν εκείνες δεν μπορούν.

CEN_SexDoll_01.jpg
Ναι καλά διαβάσατε. Όπως αναφέρει η «Daily Mirror», πρόκειται για μια απίστευτα επικερδή επιχείρηση, καθώς οι εν λόγω κούκλες είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς στα ζευγάρια μεγαλύτερων ηλικιών.

Χαρακτηριστικό είναι πως ένα κινέζικο sex shop, μπορεί να πουλά μέχρι και… 10.000 κούκλες του sex τον χρόνο!

CEN_SexDoll_02.jpg
Το δημοσίευμα,επικαλείται την μαρτυρία ενός 60χρονου άνδρα, ο οποίος εξηγεί πως με το που «πάτησε» τα 50 η γυναίκα του δεν ήθελε να έχουν μια παθιασμένη σεξουαλική ζωή, και έτσι του αγόρασε μια κούκλα να του κρατά συντροφιά.

Τέλος, να αναφέρουμε πως το εν λόγω παιχνίδι του sex, είναι δημοφιλές και σε ζευγάρια που η σύζυγος έχει αποδημήσει, ώστε εκτός από τις σεξουαλικές ανάγκες, να κάνουν και συντροφιά στον άνδρα.

china-sex-doll.jpg
Χαρακτηριστική η περίπτωση ενός κυρίου, που όταν πέθανε η γυναίκα του, αγόρασε μια κούκλα, την έντυνε με τα ρούχα της και έπιναν τσάι μαζί.

Intelligent-Sex-Dolls.jpg
Όσο για το κόστος τους; Μια κούκλα του sex ξεκινά από περίπου 150 ευρώ και φτάνει τις μερικές χιλιάδες, ανάλογα με την ποιότητα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top