ΣΟΚ:Οι μακελάρηδες της Καλιφόρνια άφησαν το 6 μηνών μωρό τους σπίτι και πήγαν να σκοτώσουν!

Συγκλονιστική εξέλιξη για τους δράστες που σκόρπισαν τον θάνατο

ΣΟΚ:Οι μακελάρηδες της Καλιφόρνια άφησαν το 6 μηνών μωρό τους σπίτι και πήγαν να σκοτώσουν!

​Μια εξέλιξη-σοκ έρχεται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με τους μακελάρηδες της Καλιφόρνια!

Την Τετάρτη το πρωί ο 28χρονος Σάγεντ Ρίζβαν Φαρούκ και η 27χρονη Τασφίν Μαλίκ, άφησαν το μωρό τους ηλικίας έξι μηνών στην μητέρα του Φαρούκ, λέγοντας ότι έχουν ραντεβού με έναν γιατρό.

Μέχρι το μεσημέρι, σύμφωνα με την αστυνομία, το ζευγάρι έβαλε τα κατάλληλα ρούχα, εξοπλίστηκε με πιστόλια και εισέβαλε σε μια εορταστική εκδήλωση υπαλλήλων της υπηρεσίας δημόσιας υγείας της κομητείας του Σαν Μπερναρντίνο, σκοτώνοντας 14 ανθρώπους και τραυματίζοντας 17.

Η εορταστική αυτή εκδήλωση γινόταν σε αίθουσα εκδηλώσεων ενός κέντρου για άτομα με ειδικές ανάγκες.

Μετά από ανταλλαγή πυροβολισμών με την αστυνομία, και οι δύο έπεσαν νεκροί, αφήνοντας πίσω τους το 6 μηνών μωρό τους, μια κοινότητα σε πένθος και πολύ λίγα στοιχεία όσον αφορά τα κίνητρά τους για το μακελειό.

Ο Φαρούκ, από τις ΗΠΑ, εργαζόταν ως ειδικός για θέματα Υγείας για την κομητεία του Σαν Μπερναρντίνο και επιθεωρούσε εστιατόρια για τυχόν παραβιάσεις των κανόνων υγιεινής, σύμφωνα με τις αρχές και έναν ιστότοπο που ασχολείται με τη δουλειά των δημοσίων υπαλλήλων.

Στο πλαίσιο της δουλειάς του, επιθεωρούσε επίσης πισίνες σε διάφορες εγκαταστάσεις, στις οποίες περιλαμβάνονται διαμερίσματα, συγκροτήματα κατοικιών και λέσχες. Στα αρχεία φαίνεται ότι ασκούσε τα καθήκοντά του μέχρι αρκετά πρόσφατα, δηλαδή τον περασμένο Ιούλιο.

Χθες, ήταν παρών στην ετήσια εορταστική συγκέντρωση των εργαζομένων στην υπηρεσία του, αλλά κάποια στιγμή έφυγε, επιστρέφοντας αργότερα με όπλα και με την σύζυγό του Μαλίκ.

Ο επικεφαλής της αστυνομίας του Σαν Μπερναρντίνο Τζάροντ Μπέργκουαν δήλω��ε ότι το μακελειό αυτό κατά τη διάρκεια μιας συγκέντρωσης συναδέλφων είχε σίγουρα προγραμματιστεί εκ των προτέρων και σημείωσε ότι οι ύποπτοι άφησαν πίσω τους στον τόπο της τραγωδίας διάφορους εκρηκτικούς μηχανισμούς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΟΥΝ οι μαρτυρίες από το μακελειό στη Καλιφόρνια: «Μας πυροβολούσαν επί 30 δευτερόλεπτα»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top