Ο ΡΑΜΠΟ του Ιράκ που έχει γίνει viral- Πατέρας 5 παιδιών πολεμάει κατά των τζιχαντιστών

Το Ισλαμικό Χαλιφάτο απλώνει τα δίχτυα του και στη Λιβύη- Μία ανάσα από την Ευρώπη

Ο ΡΑΜΠΟ του Ιράκ που έχει γίνει viral- Πατέρας 5 παιδιών πολεμάει κατά των τζιχαντιστών

​O άντρας -ήρωας στη μάχη κατά των τζιχαντιστών ονομάζεται Αμπού Αζραέλ, είναι 40 ετών και πατέρας πέντε παιδιών.

Είναι ο Ράμπο του Ιράκ, έχει μετατραπεί σε σύμβολο των social media και του ιρακινού στρατού και είναι πάντα ετοιμοπόλεμος με τα όπλα και τις χειροβομβίδες του στο πορτμπαγκάζ του αυτοκίνητου. Ο κόσμος που τον συναντά του εκδηλώνει τον σεβασμό και την εκτίμηση του με κάθε τρόπο.

abu2.jpg
Ο Σιίτης εθνοφρουρός κυκλοφορεί ακόμα και σε καρτούν την ώρα που εξολοθρεύει τον αρχηγό των τζιχαντιστών.

Καθημερινά, όταν βρίσκεται εκτός πεδίου μάχης, προπονείται σκληρά με τους συντρόφους του. Σκληρά εξασκείται όμως και ο στρατός του Ισλαμικού Χαλιφάτου για να ριχτεί στη μάχη με τη Δύση.

Όπως σας ενημέρωσε σε παλαιότερη ανάρτηση το star.gr, στη δημοσιότητα δόθηκε ένα νέο βίντεο από την εκπαίδευση τους με μάλλον περίεργες μεθόδους εκπαίδευσης, σε μια δασώδη περιοχή ανάμεσα στο Πακιστάν και το Αφγανιστάν. Σχηματίζουν ανθρώπινες πυραμίδες, κάνουν ασκήσεις με βαριές πέτρες στο στήθος τους και δέχονται κλωτσιές στα γεννητικά όργανα.

Resizer.jpg
Άλλωστε η αγγελία του τζιχαντιστικού πυρήνα στη Λιβύη που ζητά ολοένα και περισσοτέρους μαχητές στο πλευρό του Ισλαμικού χαλιφάτου είχε μεγάλη απήχηση. Μέσα σε ένα χρόνο το δυναμικό τους στη Σύρτη αυξήθηκε από 200 σε 5.000 άτομα. Η πόλη όλα δείχνουν πως εξελίσσεται σε ισχυρή στρατιωτική βάση του ISIS.

Μια ανάσα μόλις από τις ιταλικές ακτές, στη μύτη της Ευρώπης. Ο επικεφαλής των μυστικών υπηρεσιών της χώρας αποκάλυψε ότι στόχος τους είναι να επιτεθούν στην Ιταλία.

Οικονομικός στόχος οι πετρε��αιοπηγές της χώρας και τα διυλιστήρια που βρίσκονται κοντά στη Σύρτη, μιας και στο λαθρεμπόριο πετρελαίου φαίνεται ότι βασίζεται κατά μεγάλο ποσοστό η χρηματοδότηση τους.

Την ίδια ώρα η μάχη κατά της τρομοκρατίας συνεχίζεται. Στη Γεωργία έγιναν 4 συλλήψεις ατόμων που συνδέονται με το Ισλαμικό Χαλιφάτο. Άλλη μια σύλληψη έγινε στο Κόσσοβο και τέσσερις στην Ιταλία κατά τη διάρκεια επιχείρησης με την κωδική ονομασία Van Dam.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top